Reggel 6-ra járok dolgozni, már most lefordulok a székről... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez nagyon fárasztó lehet éveken keresztül és az egészséged is rámehet.
Nincs lehetőséged másik munkahelyre közelebb, kedvezőbb időbeosztással?
Férjem negyed 5-re járt.
Hét közepéig egész jól bírta, utána amint hazaért délután, húzott az ágyra. Újságolvasás apropóján 5 percen belül aludt. Sokszor nem is evett.
Ha ez vigasztal, én sehova se járok dolgozni.
Akkor kelek amikor felébredek, és napközben semmi kötelező dolgom sincs, de hosszú távon ez is rém unalmas tud lenni.
szóval én téged irigyellek.
"nem nélkülözünk nem kell az utcàn laknunk stb.szoval mindog megkell becsülnünk amink van.."
Mondjuk ez igaz én is hasonlókra szoktam gondolni
Kitartàs!!én fél 6ra jàrok és mellette maszekolok is igy ujabban szabadnapom sincs ahol kipihenhetném magam :(
De màs nő is ezt csinàlja hajnalba megy du.3-4ér haza pkusz a gyerekek a hàztartàs az elintéznivalók..
De a jó oldala van munkahelyem 🙏 nem nélkülözünk nem kell az utcàn laknunk stb.szoval mindog megkell becsülnünk amink van..
De otthon le kell feküdnön egy óràt mert ülve elalszok és estig még van egy nőnek sok dolga..igy nyügös se vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk?
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért?
- Mit csináltok, ha egész éjjel nem bírtok aludni, reggel meg álmosan dolgozni kell menni?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Ma reggel bevallotta a párom, hogy éjszaka dolgozni volt...