Ma reggel bevallotta a párom, hogy éjszaka dolgozni volt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Milyen szakmája van, és milyen helyen dolgozik. Valóban van 3 műszakos munkarendjük? Mert csak olyan helyen kell éjszaka is dolgozni! Vagy csak egyszerű éjjeliőr, portás? De erről tudtál már kezdetekkor is? Vagy nem?
Ma már ritka az a munkahely, ahol 3 műszak van. Én inkább ettől kezdve gyanakodnék. :))
És Te erre mit válaszoltál ? Ha nem bízol benne teljesen, akkor hazudni kell, és akkor bízni fogsz ? Ilyenkor nem hazudik senki, ha dolgozni megy !
Szerintem, valószínű, hogy csajozik. Személyesen ismered ? Csak távkapcsolatba kerültetek ? Ok nélkül miért féltékenykedsz ? Eddig volt már rá okod ?
"úgy látta jónak, hogy inkább nem mondja el..." Nagyon rosszul tette ! Én már nem is bíznék benne. Milyen messze van ? Milyen gyakran tudtok találkozni ?
Erre írtam, hogy fától az erdőt.
Fórumnyitó nem akarlak bántani, deén azt mondom na hagyd magad becsapni.
Távkapcsolat. Titkos éjszakai munka. Értem.
De jó dolguk van egyeseknek :D
Ez jó!!👍😄😄
Azért ilyen dologban nem igazán kellene hazudni.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért?
- Mit csináltok, ha egész éjjel nem bírtok aludni, reggel meg álmosan dolgozni kell menni?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Vendéglátós tanulónak kötelező (egyáltalán szabad?) karácsonykor és szilveszter éjszaka a gyakorlati helyen dolgozni?
- 2 éves gyerek mellett, lehet éjszakai műszakban dolgozni?