Régen valóban adtak almát már hat hetes babáknak is? (tudásbázis)
Én a levét adtam neki, úgy natúr, kinyomkodva, átszűrve, a védőnő javasolta (igaz, én nem szoptattam egyáltalán). Már 6 hetesen javasolta, hogy alma és friss meggy levét ihatja.
Reszelve almát azért később adtam, úgy emlékszem.
Régen?Mi számít annak?Mert én anno a most 14 éves fiamnak is adtam,semmi baja nem volt.Sőt,másfél éves koráig anyatej mellett a mi ételünket ette (egy éves koráig fűszer nélkül,aztán már azt is).Soha nem beteg.Az oviból 4 év alatt kettő hetet hiányzott!!
Nem az óvott-féltett gyerekek lesznek egészségesek :)
Igen!
Lereszelt üvegreszelőn egy mokkáskanálnyit.
36 éves a legidősebb gyermekem:))
Kattints ram es az egyetlen klub,oda jelentkezz tagnak, beengedunk:o)
Bocsi,csak most kunkorodtam ujra ide.
Ha jól emlékszem lereszeltük és egy-két kiskanállal adtunk a levéből.
Érdekes, mivel a szorulás inkább az anyatajes babákra jellemző.
Igen, adtunk, kb 18 évvel ezelőtt. :)
Nem tudom azóta mi a legújabb követendő előírás, de a gyerekeim hála Istennek felnőttek.
tápszer cseréig nem kell ennyit várni, mejen csak el a dokinőhöz!!!
bármikor cserélhettek tápot ez butaság ez a három hónap.
Valtani mirol,mire?
En nem adnek meg, nekem is 3 honapos a kisfiam. Van egy klub,ahol szinte azonos koru babak vannak, gyere nyugodtan!
Ott ezeket is megbeszeljuk:)
természetesen ha orvost kérdezel az almáról, nem fogja engedni azt elhiheted!!!
higyj anyudnak nyugodtan, ma már nagyon vaskalaposak az emberek.
Sok hűűhó a semmiért.
ennyi almától semmi baja nem lesz.
Én nem adnék, valami oka van, hogy 6 hónapos kor körül kezdjük a hozzátáplást. Tápszereseknek is csak 4 hónapos kortól.
Kérdezd meg a védőnőt, gyerekorvost, biztos nagyon sok minden van az almán kívül, ami kezeli a szorulást a babádnál.
egy két kiskanáltól semmi baja nem lesz.
szerintem adhatsz neki nyugodtan egy kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Mit adtak enni nagymamáink a gyereknek régen?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Mi volt annak a tv vetélkedőnek a neve, amit régen adtak?
- Régen sose értettem azokat az embereket, akik előbb adtak...
- Mi a neve annak a gyógyhatású készítménynek, amit még szopizós babáknak adnak a bélflóra regenerálására? Ha jól tudom por.