Reflux! Induló terhesség, ki mit szedhet rá? (beszélgetés)
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Azért még bízzunk abban az egyben. És mindenképp írj, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok, akár itt akár privátban! Nagyon drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!
1-lehetőség még van ,de elkezdjük az örökbefogadási procedurát:(
Nagyon sajnálom! :-(
Remélem nem adod fel, és van még lehetőségetek!
nem sikerült:(((((((((((( ez sem nem tudják miért! de ti jól vagytok látom ,ill olvasom ,Minden jót kívánok !!
Ma meg kellett ismételni a 18-20 heti genetikai ultrahangot, de szerencsére minden rendben volt nálunk. És Kisfiam lesz!
hahhahah:)))))))))))))) most lepihizek majd még leszek késöbb!
Képzeld el a képet! Jövünk ki akkor öten, mindenki vizsgálatra vár a váróba, mi meg benntfekvős táskákkal sorba állunk a gólya alatt. Mindenki mosolyog! Szerintem is rendesek, hogy gondolnak ilyenre. Mielőtt kilépünk a műtős helységből, a beülti végzésénél ott lévő nővér felhívja mindenki figyelmét, hogy húzzuk meg a gólya zsákját!
igen kapunk képet ,de arik nálatok ez tök cuki!!
Szegeden kaptok képet a beültetett embriókról? Tapolcán mindenki kap, és van a váróba egy fa gólya, csőrében baba, szárnya mozog, és beülti után a lábára kötött zsákocskát meg kell húzni, így jelezve, akkor most indulhat hozzánk. Itt ennyire odafigyelnek a lelkünkre is. Ez itt helyi "babona" a tapolcai Kaáliba.
rendben!!!nekem ez túl nyálas, de ha én is itt tartok majd én leszek a legnyálasabb!!:))))
Uhh, jó messze vagy! Én Tapolcára jártam! Kitartás Neked! És lehet, hogy most kinevetsz, de én beszélgettem a pocakomhoz. Mindenképp írj, hogy mi van Veletek! :-)
szegedre járok 6.beülti,4-et kaptam két lépcsőben!
Írd meg mindenképp, mi lett tesztelésnél! :-)
Hova jársz? Hány embriót kaptál vissza? Első lombik ez most?
Nekem is volt "maradék", de a doki azt mondta, ez normális, az a dolga, ami kell felszívódik, ami nem, az meg távozik. A barnás színe lehet sok mindentől, kérdezz rá a dokitól!
Próbáld ki máskor szedni a babavitamint, evés előtt, hátha kicsit segít ez is.
én femibiont szedek a folsav +kötőképessége miatt,ebéd után veszem be!!
agélel kapcsolatban nekem mér 1 párszor sötétbarnás maradvány lett a gélböl pisiléskor na ez mi lehet???
Fodza! És még valami! Szedsz magzatvédő vitamint? Nekem ajánlották a Kaáliba, az elevitet. Ha közvetlenül reggeli előtt vettem be, és ettem rá gyorsan, megfelelően, akkor nem okozott problémát, ha nem így szedtem, égett a gyomrom. És ami nekem kicsit enyhített, az a tej, de napi 2 liter is, ami remek fehérjepótlás, amire lombiknál fokozottan szükséges is.
novinette fogamzásgátlóval lettem leálítva, amikor elfogyott a 22., naptól suprefactot szúrtam, amíg megjött, onnantól fele suprefact és 100 majd 150 NE Gonal F-et, leszívás előtt 36 órával a tüszőrepesztő, nevére nem emlékszem, leszívás napjától pedig Crinone gélt, kb 11 hétig.
szia!én ezeket már mindet kipróbáltam és nem jöttek be,de most paleozom kb 4 napja és tegnap kop,kop,kop, le is kopogtam nem égett a gyomrom,de azert köszike ja és gratula!!!milyen progit kaptál??
Szia fodza! Én is lombikos kismama vagyok, most 20 hetes. Nekem a nőgyógyászom Gaviscon szirupot ajánlotta. Az íze szörnyű, nekem legalábbis az, így terhesen sósnak tűnik. De ez az, amit tényleg lehet bevenni. Azt mondta, azért a szirup, mert ez védőréteget képez. Próbáld ki. Tegnap vettem egyet, 1005 Ft volt! Viszont sokáig elég. Amit még lehet terhesen, az a rennie, de abból korlátozottan! És emeld meg éjjelre a párnád! :-)
lombikos vagyok, tehát akár már az is lehetek ,de még várakozó időben vagyok!!!Sok mindent próbáltam már és nem használ semmi, most a paleóval szeretnék hát ha,de nagyon nehéz elviselni, hogy állandóan ég valami odabenn !!!
Korábban már indítottál egy hasonló fórumot. Ott javasoltak neked több mindent ami nem gyógyszeres kezelés. Egyik sem vált be?
Lehet, hogy én értelmeztem rosszul, nem mersz így nekivágni a terhességnek? vagy már tudott, hogy gyereket vársz?
háááááááááááááááááááááát nem igazán jóóóóóó!!
ma vettem kiváncsi vagyok rá használ-e??ja és 690 ft
Én Ezomeprazol Sandozt kaptam, de csúnyán elvitte a májfunkciómat (nem terhesség alatt). Most próbálom kihagyni a cukros ételeket. Sokat segít, bár néha elcsábulok, de meg is bánom.
Én ranitidine hatóanyagú gyógyszert kaptam orvosi utasításra ( Zantac), mert én is reflux-szal indítottam, ráadásul annyira hánytam, hogy felmarta a nyelőcsövem.
Egyébként elvileg egyiket sem ajánlják terhesség alatt, de az orvosom megnyugtatott, hogy a zantacot szedhetem, persze nem napi rendszerességgel.
Most a második bébi is úton van és bizony néha beveszek 1-1 tablettát.
A gaviscon nem rossz, de én egy üveggel 4-5 nap alatt elhasználtam. A rennie-t is kettesével szedtem, de nem használt és a salvus-víz sem.
Ettől függetlenül Neked lehet, hogy beválnak, nem vagyunk egyformák.
További ajánlott fórumok: