Reflux okozhatja a panaszaimat? (beszélgetés)
A pasinak azt mondták, rakja van, vagy esetleg refluxja.
A volt férjemnek volt refuxa volt, és az tök más.
Szerintem nem működik a tavgyogyaszat, és mikor nem leszünk bezárva, és megvizsgálja egy orvos, megtalálják, mi baja.
Tartsd a reflux diétát, és ha megmarad, mégsem az volt.
Egyéb tünet lehet:
kiver a víz, a hideg.
Fizikailag is hidegebb ilyenkor a test vagy bizonyos testrészek.
Alacsony pulzus gyanús.
A magasba felugró pulzus is.
A magas vérnyomás általában egy alaptünet.
Probléma lehet:
aritmia vagy annak lehetségessége.
(A szív időnként, különösen terhelésre szabálytalanul ver.)
Fontos lenne:
Lefeküdni este kilenc órakor.
Ez nagyon jó lenne!
A legfontosabb jelenleg: Kardiológia!!!
Ott mit mondanak?
Nem szabad húzni, menni kell, vagy ha úgy vagy, vigyenek!
A Te érdeked.
Fontos!
Kardiológus mit mondott?
EKG-eredmények milyenek lettek?
Még egy:
itt nem ezotériáról van szó, hanem konkrét dolgokról, konkrét tünetekről, amelyeket valószínűleg kezelni szükséges.
Az erek egy része záródik el ilyenkor (ha Neked is ez van) és kevesebb levegőhöz jutsz emiatt.
Engem, ahogy vittek, vágtak a műtőasztalra egy-két órán belül.
Jól gondold át, hogy mi a helyzeted!
Én sem akartam ezekről tudni. (Így állunk általában a dolgokhoz.)
A probléma a "plakkosodás" az ereken belül. A szív koszorúereiről van szó. Jelezheti az is a dolgot, ha kívánod a fokhagymát mostanában, mert az is értágító hatású.
Nem biztos, hogy ez a problémád, de ha ez a problémád, akkor nagyon gyorsan lépni kell. A saját jól felfogott érdekedben.
Ezeknek a kríziseknek van vagy lehet ezoterikus háttere is, de az első a konkrét fizikai tünetek-problémák elhárítása. Ha erről van szó, nagyon fontos, amit leírtam.
Rám is egy világ szakadt, mikor megtörtént ez a dolog, tehát ne csodálkozz!
A másik tünet (tapasztalataim alapján), hogy ha a hátadra fekszel (valamilyen fokú) halálfélelem megjelenése.
Túlsúllyal hogy állsz?
Mennyit kávézol?
Mozogsz-e eleget?
Ezek kb. a fő kérdések.
Infarktussal egyből az orvoshoz kell menni, mert a szívizomzat egy része elhal, ha nem jut elegendő oxigénhez.
Refluxnak tűnhet, de szerintem a szívinfarktus tüneteiről lehet szó.
Magam is hasonlóan jártam, bár nekem nem húzódott ilyen sokáig.
A nőt állítólag védi a (női) hormon ...addig, míg termelődik benne. A klimax után indulnak el ezek a dolgok, amik a férfiaknál korábban.
Az ilyen panaszokat több dolog is okozhatja.
Pánikrohamnál van mellkasnyomás, magas pulzus, hideg verejtékezés, légszomj, ájulás érzés.
Gombóc érzet a torokban pajzsmirigy betegség, amelynél szintén lehet heves szívdobogás, feszültség/idegesség, légszomj.
Engem refluxal kezeltek, de epekövem volt, bár lehet, hogy van refluxom is, illetve most is epekövem van és hasonló fájdalmam van, mint amit írsz. Először mindig a hátam közepe kezd fájni, szinte be akar szakadni, majd a gyomrom tompán, nyomás szerűen, mintha nagyon sokat ettem volna, majd felsugárzik a jobb vállamba és nem ég a gyomrom, hanem olyan fájdalmam van mellkasban, mintha égne.
Tehát, epekő is lehet...
Sima háztartási kekszet eszegess, legyen nálad pár darab, és bármikor fáj a gyomrod, egyél meg 1-2 darabot.
az alvásodra kihathat a fájdalom is.
No, megtaláltam. Nem követem ezt a csatornát, mert néha bődületes marhaságokról tudnak beszélni.
Ezeket is fenntartással kell kezelni, de a részleteknek utána lehet keresni a neten.
"A protonpumpagátlók olyan gyógyszerek, melyek megakadályozzák ennek a pumpának a működését, és ezzel akár 100 százalékosan is meggátolhatják a gyomor savtermelő képességét."
Részletek: [link]
Helyes! Foglalkozz a mentális higiénéddel!
Számomra a meditáció hozott nyugalmat.
Neked talán majd más módszer lesz hasznos, hogy a napi stresszt után csillapítsd az elméd.
Számomra február elején írt fel a dokim Apo-Famotidin 20mg-ot. Reggel, este egy szemet. Szedtem rendesen, könnyített is a helyzetemen. De tudtam, ha nem akarok gyógyszeren élni, akkor nekem is változni kell.
Kihasználtam azt, hogy itthon lehettem.
Kímélő kajákat ettem és soha sem torkoskodtam.Vagyis nem ettem magam tele.
Egy idő után elfelejtettem reggel bevenni. Aztán elfelejtettem este is.:)
Ma már csak akkor veszem be, ha lefekvés előtt olyan "nehéz gyomor" érzésem van.
Valahol olvastam/hallottam, hogy nem jó a savlekötőket folyamatosan használni. A gyomorsavra, az azt termelő sejtekre szükségünk van. Vissza kell térni, megkeresni az egyensúlyt.
A lélek - test - szellem egysége a teljes egészség.
Dolgozni magán soha senkinek nem árt, ám attól a testi problémák önmagukban nem szűnnek meg.
Hallgass az orvosra, kövesd az utasításait, a táplálkozással is nagyon sokat lehet segíteni a refluxon (többször kevés adag, zsír- és fűszerszegényen), és persze ezzel együtt dolgozz magadon.
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- 5 hós baba alvásproblémáját mi okozhatja?
- Mi okozhatja a panaszaimat? (részletek hsz-ben)