Receptre kapható fogyást segítő bogyóról tudtok? (tudásbázis)
4. 7a183ed54a
2012. jan. 3. 11:33
Én azt szedtem amit itt nálunk tiltottak be,semmi problémám nem volt tőle,és elég sokat fogytam is.Nem értem sokan miért támadnak ránk,akik szedtünk vagy szedünk ilyen bogyókat?
3. 7d6739e46c (válaszként erre: 1. - 7a183ed54a)
2012. jan. 3. 11:24
Én tavaly rendeltem olyat,aminek ugyanaz a hatóanyaga mit itt betiltottak.A netről rendeltem és valahonnan Amerikából hozták vagy mi.Végül nem szedtem be,eladtam,de nem azért mert féltem tőle,hanem mert babát terveztünk és nem akartam mérgezni őt ilyennel.
Sajnos a nevére nem emlékszem.
2. andi6020
2012. jan. 3. 11:18
Azoktól félhetsz is.
Magyarországon nincs forgalomban semmilyen fogyást segítő gyógyszer.
1. 7a183ed54a
2012. jan. 3. 11:12
Sziasztok!
Tud valaki receptre kapható fogyást segítő bogyóról?Vagy Olasz gyógyszertárban melyiket lehet kiváltani? Olyanra gondolok aminek az árusítását tavaly tiltották be a patikákban.Olvastam több fogyást segítő bogyóról,de nem merek rendelni,mert félek hamisítványt kapnék.Köszi előre is.
További ajánlott fórumok:
- A receptre felirt gyógyszerek meddig válthatók ki?
- Hat hónapos kor után van akinek felírták receptre a tápszert?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Egészségőr c. műsorban (Viasat3) a Dr. Tüü riportban milyen bogyóról beszéltek?
- Arra lennék kíváncsi, hogy tud- e valaki olyan édesítőszert, amit a háziorvos felírhat és receptre ki lehet váltani?
- Napvédő krém, ami receptre kapható.