Rebeka és a leukémia (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rebeka és a leukémia
Örülök hogy jól vagytok. Örülök hogy leírtad, sokan erősödünk tőle.
Szorítok nektek
Nagyon örülök nektek, és kívánom, hgy minden rendben is maradjon, tudom min mentek keresztül.
Kisfiamnál 2 évesen derült ki, hogy izomzatrákja van. 10 cm-es daganatot távolítottak el, utolsó előtti stádium.
Egy éves kemoterápiás kezelés követte, állandó félelem, hgoy mi lesz.
De bízni kell, már 6 éves lesz, iskolába készül, az eredményink jók, tavaly kistesót kapott, és minden rendben lesz.
Sok egészséget és boldogságot kívánok neked és a két kislányodnak is!
Az én barátnőm kisfia is leukémiás.Ő már oviba járt és néha annyira fájt a lába,hogy nem tudott lábra állni.Sajnos őt tavaly decemberben transzplantálni kellett.A 2,5 éves huga volt a donor.Múlt héten voltak a fél éves nagy kontrollon és szerencsére minden eredménye jó.
nincs annál borzasztóbb, ha egy szülő a gyerekét szenvedni látja. Örülök, szvből, hogy meggyógyult és kívánom nektek, hogy soha senki a családban ne legyen többé beteg.
És igen, minden szülő minden nap minden percében hálát kellene adjon, hogy egészséges gyereke van. Mert attól nagyobb kincs az egész világon nincs.
Szívből örülök, hogy meggygógyult a kislányod!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Remélem hamarosan én is ilyen sikertörténetről számolhatok be...
Köszönjük,hogy megosztottad velünk!
Természetesen én is végig sirtam a cikket,és minden tiszteletem a tiéd,hogy ilyen erős voltál!
Szörnyű lehetett látni,ahogy szenved a kis drágátok:((
Nagyon örülök, hogy meggyógyult Majácska,
nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Nagyon örülök,hogy meggyógyult a kicsikéd!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Végigsírtam a cikket.
Nagyon érdekes cikk, végigizgúltam a történetet!
Hála Istennek és a szülőknek, meg a kicsi lánynak is, mert erős volt és kibírta a kezeléseket.
Nagyon örülök, hogy minden jól végződött!
Nagyon boldogok legyetek egész életetekben!
Hála Istennek, hogy minden jóra fordult!
Jó egészséget mindannyiótoknak.
Egyet ertek veled......a gyermekek az elet ajandekajies nagyon kell rajuk vigyazni.Nekem sincs fontosabb a vilagon mint az en kis Fruzsinam.
En orulok hogy le irtad a torteneted,ami hala Istennek jol vegzodot,retentto eross lehettel hogy ijen ugyesen vegig csinaltad,Rebivel.
Orommel olvasom mijen jo anyuka vagy...:-))Gratulalok!
Örvendek, hogy végül minden jóra fordult.
Kívánok egészséget és szeretetet a továbbiakban is.
Ugrás a teljes írásra: Rebeka és a leukémia
További ajánlott fórumok:
- Segíteni szeretnék egy leukémiás kisfiún, de hogyan?
- Kiderült, hogy leukémiás vagyok... :(
- Tudja valaki, hogy a felnőtteknél mik a leukémia kezdődő jelei?
- Ha nem vállalja a kezelést egy daganatos beteg (gyors lefolyású leukémiás), akkor mi történik?
- Van valakinek tapasztalata a Cronikus Limfoid Leukémiáról? (CLL)
- Van egy leukémiás ismerősöm, hogyan segíthetnék rajta?