Tudja valaki, hogy a felnőtteknél mik a leukémia kezdődő jelei? (tudásbázis kérdés)
Ez a legjobb alapítvány!
Ennek legalább láttam látszatát, mennyi mindent adtak a Tűzoltó utcai klinika kis betegeinek!
Én is mindig nekik adom!
Szia!
Miből gondolod,hogy ez a baj?
Valószínűleg én a megelőzősre gondoltam, mert a fórumindítónál még csak a félelem van meg. És azért gondoltam, hogy menjen el egy tanfolyamra.
Nem a már diagnosztizált leukémiára.
Bár néha az ember tovább él, ha nem veti alá magát az orvosi kezeléseknek. Apumnak előbb azt mondták, hogy a mandulája miatt alakultak ki a foltok. Elő is írták mandulaműtétre. Aztán május 13-án jött meg a szövettan eredménye, hogy leukémia. Kapott kemót, és július 8-án eltemettük. Egy embernek biztos, hogy ennyi jut? És még valami kísérleti stádiumban lévő gyógyszert is aláírattak vele kipróbálásra. Na ezért ellenkezik a tudatalattim az orvosi módszerek ellen.
Ráadásul egyre több cikk lát napvilágot, hogy kemó+morfium halálos egyveleg.
Na mindegy.
Kicsit előjöttek a régi dolgok, ezért bocsánat.
Kedves Titánia!
Az a véleményem, ilyet soha nem jelenthet ki egy felelősségteljes agykontrollos, hogy az agykontroll gyógyszerek és műtétek helyett!
Alapvetően egyetértek, de sajnos manapság az orvosok sem tudásban, sem alaposságban nem állnak a helyzet magaslatán, és akkor még nem is beszéltem a leterheltségükről és a költságtakarékoság kényszeréről.
Ezért nagyom gyakrana a beteg tájékottságán múlik, hogy mit kérdez, kér, követel az orvosától, gyakran ez is életmentő...
Mint egészségügyes, nem célom fórumon tüneteket találgatni. Abból csak több baj van mint haszon.
Ez kb olyan, mint amikor a kórházban minden 2. ember azt hiszi, hogy rákos.
Szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy neten, fórumokon kérdezgetsz ilyeneket.
Ahány féle betegség, ahány ember annyi féle fajta tünet.
Beképzelni magadnak valamit majd fórumokon megerősítést várni ez a legrosszabb amit tehetsz.
Látom, hogy kötekedés tárgya már a médiában is, hogy valaki fórumozgat erről-arról.
Most adok egy tanácsot, ha bármi van, tudj hová fordulni. Agykontroll. Számtalan ember gyógyult már meg gyógyíthatatlan betegségből.
Nekem Apum leukémiában halt meg. 13 éves voltam. Annyira hittem benne, hogy van valahol egy megoldás, ami meggyógyíthatná. Amikor 23 évesen ültem az agykontroll tanfolyamon, érzetem, hogy ez az! Csak már késő... az ő szempontjából. De oly sok embernek adhat reményt!
Nem reklámnak szánom, hanem gyógyszerek és műtétek helyett!
Nem is olyan rég, az egyik tv-csatornán mutatták többek között a Hoxa portált, hogy az emberek a betegségeikkel előbb mennek fórumokra, mint orvoshoz...
A fórumon nem tud senki segíteni, az orvos viszont elküldhet kivizsgálásra...
Szia! Voltál egyáltalán már orvosnál, vagy csak úgy gondolod, hogy ez lehet?
Az én férjemnél az egyszerű laborleletek alapján döntött úgy a háziorvos, hogy továbbküldi immunológiai vizsgálatra. Ezen már túl vagyunk, sőt a múlt héten volt csont- és csontvelő biopszia is, mert ezek alapján tudják majd a teljes diagnózist felállítani. Én is beleestem abba a hibába, hogy rögtön a neten próbáltam tájékozódni. Erről most letettem, mert amíg nincs meg a pontos eredmény, addig ne fessem az ördögöt a falra. Mert még - remélem - az is lehet, hogy valamilyen alattomos baktérium által okozott dologról van szó. Az eredmények csak május végére lesznek meg. A férjem is nagyon fáradékony volt, de most már úgy áll ehhez, hogy minden nap lemegy egy-két órát sétálni, próbálja nem elhagyni magát.
Röviden ennyi és mindenképpen orvoshoz kell menni. Üdv: Keszkenő
Voltam Én is ilyen helyzetben, idő kérdése volt, hogy mikor lesz rosszindulatú a daganatom.
Hiába kérdeztem volna másokat, hogy volt-e ilyen tünete, lehetett volna más is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget:-)higyétek el tisztában vagyok vele hogy nem ez a hely ahol 1000% biztonsággal meg fogom tudni tényleg nagy e baj,de aki már közvetlen vagy közvetve hozzátartozókon keresztül át élte azt hogy csak egy halvány esélye van hogy rosszindulatú daganat van a testében és várja az eredményeket az igenis tudja hogy addig is megpróbál mindent hogy kiderítse mekkora ennek a tényleges esélye....
Sajnos az én anyukám már kétszer állt szembe a rákkal és láttam min megy keresztül én még csak 29 éves vagyok két pici gyönyörű kisfiam van és igenis megijedtem....
A leukémia végül is a kórosan magas fehérvérsejt számmal mutatható ki labor vizsgálattal, ill. lumbálással.
meglemelkediak a szervezetedben a fehérvértestek száma, nem termelődik vörösvértest(vagy alig), ezáltal heves immunreakció kezdődik, láz, nyirokcsomók gyulladása, fáradtság.
Gyakorlatilag a tested ellen fordul a szervezeted.
Barnás foltok, kiemelkedtek a testéről, kb. 5 forintos nagyságúak voltak. És nem volt sima a felülete emlékeim szerint.
Ugye nem...?
Addig tényleg ne agyalj, míg az orvos azt nem mondja h tuti ezer %-ra baj van.
Nem a fórumon fogod megtudni, hogy van-e valami baj v sem.
Egyébként miből gondolod h baj van?
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Keresem a "Télapónak sok a gondja" sorral kezdődő vers/dal szövegét, tudja esetleg valaki?
- Tudja valaki mi az a leukopémia? (Nem a leukémia.)