Rántott paradicsom recept

2 nagy, kemény paradicsom (fejenként),
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
petrezselyem,
bors,
egyéb fűszerek,
olaj.
A Rántott paradicsom elkészítési módja:
A paradicsomokat vágd cikkekre - ne túl kis cikkekre, mert úgy szétesik -, és mintha csak húst paníroznál, forgasd meg a lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában. Igény szerint fűszerezheted is a panírt. Közepesen forró olajban süsd mindkét oldalát aranybarnára. Kihűlve tálald, mert melegen túl savas az íze. Köretnek sült hasábburgonyát vagy krumplipürét és majonézt ajánlunk hozzá.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. márc. 28. 15:32
A rántott paradicsom elkészítési módja és hozzávalói.