Rakott piskóta recept



két csomag babapiskóta
tej
rum
cukor
puding
tejszínhab
csokireszelék
A Rakott piskóta elkészítési módja:
Előveszünk egy nagy tálat. a babapiskótákat rumos cukros tejben beáztatjuk, megfőzzük a pudingot(mindenki az ízlése szerint) és rétegezzük, egy sor piskóta egy réteg puding amíg a tál tele nem lesz. a tetetjére tejszínhabot teszünk, esetleg csokireszeléket, vagy csokit lehet rá csurgatni. aztán be a hűtőbe, és lehet is enni.
nem minden babapiskóta egyforma, van amelyik hamar megpuhul, de van amelyik 20 perc után is kemény. vagyis én már találkoztam ilyennel:))
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: piccur, 2007. aug. 20. 17:07
A rakott piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.