Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rakott piskóta recept

Rakott piskóta recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória sok

A Rakott piskóta hozzávalói:
két csomag babapiskóta
tej
rum
cukor
puding
tejszínhab
csokireszelék


A Rakott piskóta elkészítési módja:
Előveszünk egy nagy tálat. a babapiskótákat rumos cukros tejben beáztatjuk, megfőzzük a pudingot(mindenki az ízlése szerint) és rétegezzük, egy sor piskóta egy réteg puding amíg a tál tele nem lesz. a tetetjére tejszínhabot teszünk, esetleg csokireszeléket, vagy csokit lehet rá csurgatni. aztán be a hűtőbe, és lehet is enni.

nem minden babapiskóta egyforma, van amelyik hamar megpuhul, de van amelyik 20 perc után is kemény. vagyis én már találkoztam ilyennel:))


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rakott piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook