Rumos fagylaltkehely recept
A Rumos fagylaltkehely hozzávalói:12 gombóc vanília fagyi
1 cs.babapiskóta
2 dl rum
1 cs aranka vaníliapuding por
2 dl kávé
tejszínhab
csokireszelék
gyümölcs
A Rumos fagylaltkehely elkészítési módja:
A kávét és a rumot összeöntjük ,a babapiskótát egyenként belemártjuk és a fagyikehely aljára helyezzük.A pudingot elkészítjük,és elosztjuk a kelyhekben lévő piskótára.Ezután hűtőbe tesszük,hogy megdermedjen. A kész puding tetejére kanalazzuk a fagyit. Friss vagy fagyasztott gyümölccsel,tejszínhabbal csokireszelékkel díszítjük.
Rumaromát is használhatunk de abból elég 1-2 kiskanállal.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. júl. 1. 11:50
A rumos fagylaltkehely elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.