Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Narancskrémes rakott piskóta recept

Narancskrémes rakott piskóta recept

Elkészítési idő 20 perc

A Narancskrémes rakott piskóta hozzávalói:
2 dl tejföl
20 dkg porcukor
1 citrom
1 narancs
2 dl tejszínhab
babapiskóta
Díszítés: narancsszeletek


A Narancskrémes rakott piskóta elkészítési módja:
A tejfölt, 15 dkg cukrot, a citrom reszelt héját és levét, a narancs reszelt héját és húsát darabokra vágva öszekeverjük egy nagyobb tálban. A tejszínt habbá verjük 5 dkg cukorral, majd a tejfölös krémhez keverjük. Egy tálba piskótát és krémet rétegzünk. A tetejére vékony narancsszeleteket teszünk díszítésként. A hűtőben néhány óra alatt megpuhul a piskóta.

Nagyon egyszerű, nem lehet elrontani.
Én minimum dupla adagot készítek, de az sem szokott sokáig tartani.
Nálam ez az abszolút kedvenc.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancskrémes rakott piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook