Rakott krumpli kolbász nélkül (beszélgetés)
17. nagymaya
2012. okt. 18. 19:25
Én szoktam párizsival. Nem szeleteltetem fel, hanem otthon "kockára" vágom. Egy fej hagymát kis zsírban vagy olajban megdinsztelek, rá a párizsi, kicsit pirítom, majd erre a tejföl, egy kis vegeta, bors, felrottyan, és ezt a trutyit:) teszem hús rétegnek. Nagyon jó ízt ad neki, és szaftos lesz.
16. 2a69f78972 (válaszként erre: 12. - Maryann21)
2012. okt. 18. 16:35
Konzerv íze lesz!
15. fc62868258
2012. okt. 18. 12:54
én már volt úgy, hogy egy nagy csomó húsos, fustolt szalonnát pirítottam meg és azt raktam kolbász helyet,, nem volt kedvem boltba menni. A zsirját is ráontottem és nagyon finom volt.
14. githaj
2012. okt. 18. 11:22
Szoktam csinálni kolbász nélkul csak tojással tejfollel, úgy is nagyon finom.
13. turkkati
2012. okt. 18. 11:15
Én virslivel csinálom, elősütöm kevés olajon a virslit, akkor nem olyan száraz.
12. Maryann21
2012. okt. 18. 11:05
löncshús pörköltnek megcsinálva? és ráönteni vagy hagyjam már azt a löncshúst ?:)
11. urbanszkyviki
2012. okt. 18. 10:55
Nálunk is volt már simán, kolbász nélkül....kicsit több tejföl és minden rendben. ;)
10. cherry41 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:54
Én sosem teszek a rakott krumpliba kolbászt, mert úgy nem szeretem, csak krumpli, fott tojás, tejfollel leontve, így megsutve.
9. vikucka
2012. okt. 18. 10:54
én tegnap kolbász és virsli nélkül csináltam. egy kis reszelt sajt mehet bele :)
8. Cilumiluci
2012. okt. 18. 10:53
Bacont:)
7. 645b490433
2012. okt. 18. 10:50
Vegán mi túrót szoktunk bele tenni a kolbász helyére mibe teszk egy kis fűszert tök finike.
6. 2a69f78972 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:50
Ha lenne még otthon egy kis bacon, vagy sajt (akármilyen, lehet tömlős is) azzal felturbózhatnád.
5. Zsú1965 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:49
darált hús, pörkölt maradék, bármi mehet bele, vagy csinál vegára, zöldséggel, pl. zöldbabból készíts pörköltet és tedd bele azt.
4. ba7da9cfc0
2012. okt. 18. 10:48
Füstölt virsli és akkor meg lesz legalább az íz. Viszont sokkal több tejfölt tegyél a rétegek közé, mert nagyon száraz marad.
3. 94a06e9696
2012. okt. 18. 10:47
Inkább virslit...
2. ad6547aabf
2012. okt. 18. 10:47
virsli szerintem jó lehet, de lightosabb lesz.
1. Maryann21
2012. okt. 18. 10:46
nincs itthon kolbász....mit rakhatnék bele? virsli? löncshús?
További ajánlott fórumok:
- Rakott krumplihoz szeretnék tippeket
- Rakott krumplit előkészíteni, majd hűtőbe rakni pár órára lehet szerintetek, és este megsütni?
- Rakott krumpli - mindenki megfözi elötte a krumplit? Van aki nyersen teszi a tepsibe?
- Lehet nyers krumpliból is rakottkrumplit csinálni, vagy mindenképp elő kell főzni?
- Vega rakott krumplit csinálok: krumpli, brokkoli, túró+tejföl, tetejére sajt. Illik bele az apróra vágott, olajban párolt hagyma?
- Rakott krumpli cserépedényben