Rakott krumplit előkészíteni, majd hűtőbe rakni pár órára lehet szerintetek, és este megsütni? (tudásbázis)
Mert lehet, hogy az édesanyja sem ért hozzá.
Sajnos ma már van ilyen...
Persze hogy lehet,simán tejföllel mindennel együtt,szerintem nem baj ha vizet ereszt esetleg,a sütőben úgy is szárad valamennyit...ahogy írták,hideg sütőbe tedd majd be a hűtőből kivett edényt de semmi akadálya nincs.
A tudásbázisok pedig azért vannak hogy kérdezzünk és szerencsére mindig akad olyan aki értelmes választ ir.
Jó főzőcskézést kívánok biztosan finom lesz.
Ezt lehet nem kellett volna mégsem feltenned itt sem :SS
Többen vagyunk akik nem tehetik fel ezt a kérdést az édesanyánknak, mert nincs, vagy éppen nem tud főzni jobb esetben.
frankón összevesztek a rakott krumplin????
anyáááám....
Nyugottan rakdbe a hűtőbe,és este megsütöd semmi baja nem lesz!
Volt olyan,hogy előkészítettem este és másnap ebédre sütöttem meg.
Éppen olyan fincsi volt mint amikor,elkészítéskor rögtön sütöbe tenném.:)
Ha megfőzted a krumplit akkor igen.
Én nem szoktam
A tejfölt azért akkor rakd rá,mielőtt sütöd!
Jó étvágyat!:)
Bocsi, hogy pont ebben a fórumban kérdezem meg, de sok fórumnyitónak nincs édesanyja? Miért nem lehet esetleg tőle megkérdezni?
Anno, én úgy mentem férjhez, hogy egyáltalán nem tudtam főzni. Én mindig édesanyámtól kértem tanácsot.
További ajánlott fórumok:
- Rakott krumpli - mindenki megfözi elötte a krumplit? Van aki nyersen teszi a tepsibe?
- Lehet nyers krumpliból is rakottkrumplit csinálni, vagy mindenképp elő kell főzni?
- Vega rakott krumplit csinálok: krumpli, brokkoli, túró+tejföl, tetejére sajt. Illik bele az apróra vágott, olajban párolt hagyma?
- Szerintetek új krumpliból is lehet rakott krumplit készíteni?
- A hétvégén rakott krumplit készítettem, de csak mert a...
- A rakott krumplit készíthetem grill kolbásszal is?