Rajnai Felfújt recept

1 kg burgonya,
3 vöröshagyma,
4 db tojás,
25 dkg húsos szalonna,
5 dkg vaj,
1/2 teáskanál frissen őrölt bors,
só.
A Rajnai Felfújt elkészítési módja:
A burgonyát megmossuk, megpucoljuk, majd egy reszelő segítségével lereszeljük. A hagymát is megtisztítjuk, felaprózzuk, majd vajban megpirítjuk, és hozzáadjuk a burgonyát. Eközben a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a burgonyához öntjük. Egy jénait kivajazunk, és beleöntjük a tojásos burgonyát. A szalonnát felkockázzuk, és a felfújtra szórjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. márc. 13. 21:30
A rajnai felfújt elkészítési módja és hozzávalói.