Ragunyasz recept
45 perc
A Ragunyasz hozzávalói:
Ragougnasse (ragunyassz),
melyet vajjal kikent edényben rétegesen készítenek.
1—1 réteg makarónit, Béchamel-mártást, ujjnyi metéltre
vágott főtt sovány marhahúst, fűszerezett paradicsompürét
(vagy nyáron tört paradicsomot) vagy lecsót
rakunk egymásra s ugyanezt ebben a sorrendben
egy-kétszer megismételjük, míg edényünk megtelt. A
legfelsőbb réteget vékony Béchamel-mártással vonjuk
be, reszelt sajttal meghintjük és forró sütőben
megsütjük.
A francia konyha végtelen sorú változataiból kiemelhetjük
A Ragunyasz elkészítési módja:
Ez Gundel könyvből lett idézve
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: d0b7178f40, 2010. máj. 16. 15:45
A ragunyasz elkészítési módja és hozzávalói.