Rád mennyire igaz? Számisztika (1-es hszben a leírás) (beszélgetés)
Én alapjáraton hiszek a számmisztikában és érdekel is! :)
De itt ami elvileg az enyém,egyáltalán nem jellemző rám,naa hát hogy lehet ez? :O
Najó, van benne igazság abban, amit monc, de a leírtakban, ami alapján rám vonatkozna az nagyon nem igaz :)
Egyébként én úgy tudom, hogy nem az alapján kell számolni, hogy melyik naptári napon születtél, hanem születési év, hónap és nap számjegyeit kell összeadni és a 11-est meg nem szabad összeadni :)
De úgy láccik ez olyan, hogy ahány ország annyi szokás :)
Hát rám ebből max fél mondat igaz....azt is mondhatnám hogy szinte pont az ellenkezője.
Viszont olvastam egy jó oldalon ezeket a számmisztikás dolgokat, szívszám, stb...nem tudom hány fajta volt, na azoknak a 90%-a igaz volt rám
Nekem 4-es,de annyira nem igaz,sőt többségében nem az.
Pénzügyi területet mindig is utáltam,de viszont egy ideje jól bánok vele azthiszem.
Stabilitást meg hagyjuk ikrek vagyok.
Szóval eléggé ellentmondóak ezek a dolgok, ezért nem hiszek bennük.
Rám is igaz, de nem leszek pszichológus, pedig játszottam a gondolattal és lehet nyugdíjas koromra megszerzem ezt a képzettséget, hogy legyen egy kényelmes melóm.
Én is leküzdöttem már a túlérzékenységet és az önbizalomhiányt. Ha jól emlékszem úgy 14 éves koromra:)
Tehát ha mégiscsak rászánom magam az ajánlott szakmára, akkor kicsit Csernusos leszek:)
További ajánlott fórumok:
- A 90 napos diéta leírása
- Te mit gondolsz az emberi létezés klasszikus leírásáról, ami röviden így szól: "kellemetlen, brutális és rövid".
- Ki melyik ajtót választaná, és mennyire igaz a leírás? :)
- Fiú-lány barátság - hosszú leírással
- Felvettem egy telefonbeszélgetést. "Megüthetem a bokám" miatta? Az ügy leírása lent...
- Miben szoktál aludni? / a fekvő alkalmatosságok leírása lelőtt poennak számítanak/