Rácos burgonya recept
A Rácos burgonya hozzávalói:- 10-15 szem nagyobb burgonya,
- fűszer, amit szeretsz:-),
- 3 fej vöröshagyma,
- pirospaprika,
- paradicsom,
- paprika,
- 1 nagyobb pulykamell
- szalonna
A Rácos burgonya elkészítési módja:
A burgonyákat meghámozzuk és nyersen vékony karikákra szeleteljük. Összekeverjük az apróra vágott hagymával, szalonnával és paprikával. Az egészre ráöntünk egy kevéske olajat és megforgatjuk benne a krumplikat. Ezután jól megfűszerezzük és az egészet elkeverjük. Beletesszük egy tepsibe és a tetejére rakjuk a már kikloffolt és megfűszerezett hús szeleteket. A hús tetejére paradicsom karikákat teszünk és előmelegített sütőbe tesszük. (A tepsit fóliával lefedjük) Puhára főzzük, majd fóliát levesszük, sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2011. szept. 5. 07:28
A rácos burgonya elkészítési módja és hozzávalói.