Puszta Steak recept
A Puszta Steak hozzávalói:Karaj
só
bors
panirhoz:
3 tojás
2 tejföl
so
bors
apróra vágott petrezselyem
6-8 evk.kanál liszt
40dkg reszelt krumpli
3.4 gerezd fokhagyma
A Puszta Steak elkészítési módja:
A karajt ( vagy csirke/pulykamellet) szeletekre vágni, kiklopfolni, sózni, borsozni, félretenni és elkészíteni a következö "panírt":3 db tojás, 2 doboz tejföl, só, bors, apróra vágott friss petrezselyem, 6-8 e.kanál liszt, 40 dkg reszelt krumpli, 3-4 gerezd fokhagyma Ezeket jól elkeverni és ebbe mártogatni a hús szeleteket, úgy, hogy mindehol jól ellepje a húst. Forró olajban kisütni, úgy mint a rántott húst. Ajánlott kanállal beletenni az olajba, mert akkor jobban ki tudsz merni a panírból
Nagyon kiadós és nagyon laktató! Gyorsan kész van!!!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2008. máj. 2. 14:48
A puszta steak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.