Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Puszta Steak recept

Puszta Steak recept

A Puszta Steak hozzávalói:
Karaj

bors

panirhoz:
3 tojás
2 tejföl
so
bors
apróra vágott petrezselyem
6-8 evk.kanál liszt
40dkg reszelt krumpli
3.4 gerezd fokhagyma


A Puszta Steak elkészítési módja:
A karajt ( vagy csirke/pulykamellet) szeletekre vágni, kiklopfolni, sózni, borsozni, félretenni és elkészíteni a következö "panírt":3 db tojás, 2 doboz tejföl, só, bors, apróra vágott friss petrezselyem, 6-8 e.kanál liszt, 40 dkg reszelt krumpli, 3-4 gerezd fokhagyma Ezeket jól elkeverni és ebbe mártogatni a hús szeleteket, úgy, hogy mindehol jól ellepje a húst. Forró olajban kisütni, úgy mint a rántott húst. Ajánlott kanállal beletenni az olajba, mert akkor jobban ki tudsz merni a panírból

Nagyon kiadós és nagyon laktató! Gyorsan kész van!!!


Kategória: Egytálételek receptjei


A puszta steak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook