Punch-biopszia (LSIL, HPV) tapasztalatra lennék kíváncsi (beszélgetés)
Szia.
Köszönöm a válaszod, azóta túl vagyok rajta.
Nekem kicsit más volt az eljárás plusz ehhez egy 12 hetes terhesség is tartozott.
Annyi volt a lényeg, hogy voltam 2016 januárban rákszűrésen. Majd mikor kiderult a terhesség, mennem kellett kórházba hogy igazolva legyen, valóban van baba...
Na akkor mondta az akkori sztk-s doki, hogy mivel rossz lett a rákszűrésem eredménye, menjek fel a 3.emeletre... az a 3.emelet volt az onkológia...
Ott bekérték a papírom, majd jó hosszas várakozás után szólítottak. Bent a vizsgálóban olyan szintű lecseszést kaptam az ottani főorvostól, hogy piros fejjel jöttem ki tőle.
Bent lecseszett hogy rákos vagyok, a bennem lévő magzatot pedig ki kell kaparni.-így ezzel a szavakkal.
Na hazajöttem... pánik... gyomorgörcs...
Barátnőm megadta a dokija számát. Kértem időpontot, vittem a jó vastag paksamétát. Átadtam hogy mit tudunk kezdeni...
Megnézett azonnal belül, mondta ő nem lát elváltozást, de ekkor és ekkor menjek be hozzá a kórházba, csörgessem meg, és jön...
Anyával mentem szintén onkológiára. Csörgettem, majd anya mondta, lemegy kávézni. Azzal a mozdulattal, ahogy leindult lifttel, a doki feljött a másikkal. Vitt magával a földszintre. A kórházban nulla térerő, anyát se tudtam hívni, ne keressen...
Na lementünk, ott előkészített. 3 ápolónő volt bent+doki. Szerintem a terhesség miatt nem volt érzéstelenítés, mert az ollóval(vagy csipesszel) minden nyisszantást és fájdalmat élesen éreztem. Csak a gyermekem járt a fejemben, és a milliószor megszámlált fehér csempesor..
Mindenki fogott, simogatták a lábam, nyugtatgattak, de kibírtam. Segítettek letörölni, ellátni magam. Mikor vége volt ennek az egésznek, a vizsgálóban sírva kértem elnézést a vér miatt. Én sajnáltam. Én ilyen vagyok.
A doki 5 szövetet vett ki, tenyésztésre küldte...
Pár nap múlva kiderült, hogy semmi bajom. Nincs hpv, nincs rák, terhesség kihordható.
Így történt, és mára már van egy majdnem 2 éves fiam, mindketten egészségesek vagyunk.
Köszönöm, hogy elolvastátok
Igen, csak az anyajegy es a méhszáj kicsit más :(
Köszönöm a választ
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.