És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék. (beszélgetős fórum)
Igen osztom a véleményedet.
Az én édesanyámék 13-an vannak és mindenki egészséges, ebből egy iker szülés volt.
Neked is nagyon köszönöm a gratulációt, és szurkolok, hogy nektek is mihamarabb összejöjjön.
Tulajdonképp én már ebben a korban lemondtam arról hogy legyen egy közös babánk, de ha már így alakult minden vágyam hogy meg is szülessen.
Nem sajnállak és nem irigyellek.
Te önmagad egy neg.unikum vagy.
Ha elolvasod a dolgokat rá jössz,hogy egy jó témájú fórumot amit maga indított ö saját maga tesz tönkre saját magának. Nem kellek én hozzá.
Csupán annyi történt,hogy olvastam a fórumán valamit és nem értettem, Priviben megkérdeztem,mert úgy véltem nem tartozik a fórum témájához. Erre ő berángat egy olyan fórumra ahová csak olvasni jártam. Mert nem vagyok 45 évews mint ős és nem tudhatom mit tennék az ő helyében.
Ja és annyit,hogy udvarias voltam és nem vártam tőle feltételen magyarázatot. Aztán látod Emőcivel is mit csinál. Leír egy véleményt és azonnal úgy reagál rá,hogy Emőci kötekedik. Pedig csak a saját véleményét osztja meg.( Megjegyzem vannak itt a hoxán akik zebra szerint vele csak kötekedni tudnak,pedig ez így nem teljesen igaz, csak az egyik oldal meglátása)
a fórumhoz meg csak annyit, én nem tudom,hogy 45 évesen ha már van egy 16 éves gyerekem, 9 éve élek a férjemmel , és volt egy vetélésem, s most megint babát várok megtartanám-e. Első válaszom igen lenne a dologra, mert abortuszt semmiképpen nem követnék el. Csak két eseteben tudom elképzelni: valamiért életveszélyben van a magzat, vagy az anya.
45 évesen egy vetéléssel a hátam mögött félnék vállalni. De nem mondanék nemet, főleg,hogy tudom a férjem is mellettem áll és várja ő is. Azt,hogy a 16 éves mit szól hozzá nem tudom, nem tartozik rám. Megírtam azt is Zebrának,hogy ez az egész túlzás szavazást, két topikot is nyitni egy olyan témában amiben ő már döntött és merőben magánügy.
Én is és más is kérdeztünk magánügyben, ez rendben is van. De azért ugyanarról 3x az már túlzás.
Sajnálom,hogy vannak ilyen emberek.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Mit lehet állapotosan...?
- Mi történik akkor, ha próbaidő alatt állapotos lesz a nő?