Mi történik akkor, ha próbaidő alatt állapotos lesz a nő? (beszélgetős fórum)
Nem :( sajna nem..pedig késett egy napot..
most úgy tűnik, hogy nem érezte azt hogy itt lenne az ideje...
de ne mond el, csak ha el akarnak küldeni....
várd ki amig látszik...
védett lesz, és nem szabad elküldeni
a gyerek 3 éves koráig
Ez így van!
Nekem pl az első véletlen volt, a második meg direkt. De a másodikra várnunk kellett egy évet. Már azt hittem nem tudok teherbe esni. Meg is várta a bébi, hogy szépen felvegyenek az új munkahelyre, majd az első munkanapom előtt pozitív volt a teszt....
őszintén?
Nem akarok csalódni... mármint egy teszttel, ha kiderül h nem... inkább jöjjön meg... viszont ha kiderülne h pozitív, nagyon boldogok lennénk :) Mindketten :)
Értem, nekem is ilyen volt az első.
Vegyél egy terhességi tesztet.
Ha már beágyazódott a petesejt, rögtön kimutatja :)
azért mert akkor jön meg v nem...
nem tervezett gyerek lenne, hanem hogy is mondjam, szerelemgyerek :) "nem figyeltünk"
én is irodában dolgozom... és ha kiderül mondjuk a próbaidő végén h elhallgattam, akkor jogosan lesznek idegesek... és akkor ráadásul még táppénzre is megyek...hááát, elég húzós...
nekem sokkal szimpatikusabb lenne ha megmondhatnám, ha úgy alakul, nyilván dolgoznék végig, és visszajönnék egy év múlva.
Ja még annyit, ez nem csalás, ha terhesen táppénzre mész. Mert ha a babát veszélyezteted, ha olyan a munkahely akkor teljesen jogos. Pl a Tescoban nem rakodhatsz 30 kilós dobozokat.
Ezért írtam pl a dohányzást vagy mondjuk a fizikai munka.
Nekem szellemi foglalkozásom van, ezért nekem erre nem volt szükség.
Aki terhes, és úgy akar táppénzre menni, valamivel indokolni kell. P, a munkakörülmények nem megfelelőek.
Teszem azt: dohányoznak az irodában, ahol dolgozom. És kész, az orvos rögtön kiír.
ez milyen jó :)
Kevés rendes főnök van...
Mondjuk attól függ milyen a főnököd. Nekem teljesen normálisan fogadta. És dolgoztam a 8. hónapban is. Bár alig fértem be az asztal mögé :))))
És vissza is hívtak gyerekszülés után, pedig lejárt a szerződésem, de hívtak, hogy jöjjek, azóta is itt vagyok.
ez hogy működik?
mármint ez a táppénzes dolog.
Jónak mondod, én az igazság bajnoka vagyok :)))))
De valamit valamiért....
További ajánlott fórumok:
- Mi történik akkor ha úgy adatom be az oltást, hogy épp valami bujkál bennem?
- Ha valaki a gépjárművével duplájával hajt, mint amennyi a megengedett, akkor mi történik?
- Ha a családban haláleset történik, akkor a kutya ezt megérzi?
- Ha a családban haláleset történt, miért kérik hogy volt-e életbiztosítása? Adózni kell utána? Ha nem vallom be, akkor mi történik?
- MI történik akkor, ha férfi parfümöt használok?
- Mi történik akkor, ha valaki elfelejti az adóbevallást beadni határidőre?