Pulyka gongonzola mártásban recept


60 dkg pulykamell
2 ek vaj
só, bors
2 dl tejszín
2 ek liszt
15-20 dkg gorgonzola sajt
2 tk szárított vagy 2 ek friss bazsalikom
A Pulyka gongonzola mártásban elkészítési módja:
A kockára vágott sózott, borsozott pulykát 15 percig pároljuk a vajban. A lisztet elkeverjük a tejszínben, és kockára vágott sajtot is adjuk hozzá, majd öntsük a húshoz. Fedő alatt lassú tűzön főzzük még 10 percet. Kóstolás után ízesítsük még (itt adjuk hozzá a szárított bazsalikomot, ha azt használunk), majd adjuk hozzá a friss bazsalikomot.
Főtt tésztával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. dec. 20. 17:44
A pulyka gongonzola mártásban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.