Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulyka gongonzola mártásban recept

Pulyka gongonzola mártásban recept


Elkészítési idő 30 perc

A Pulyka gongonzola mártásban hozzávalói:
60 dkg pulykamell
2 ek vaj
só, bors
2 dl tejszín
2 ek liszt
15-20 dkg gorgonzola sajt
2 tk szárított vagy 2 ek friss bazsalikom


A Pulyka gongonzola mártásban elkészítési módja:
A kockára vágott sózott, borsozott pulykát 15 percig pároljuk a vajban. A lisztet elkeverjük a tejszínben, és kockára vágott sajtot is adjuk hozzá, majd öntsük a húshoz. Fedő alatt lassú tűzön főzzük még 10 percet. Kóstolás után ízesítsük még (itt adjuk hozzá a szárított bazsalikomot, ha azt használunk), majd adjuk hozzá a friss bazsalikomot.

Főtt tésztával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulyka gongonzola mártásban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook