Puha törölköző (beszélgetős fórum)
A törölköző akkor marad pihe puha ha szárítógépben szárítod. Persze már akinek van ra lehetősége.
Mi az apartmanjainkban csakis ilyen törölközőket használunk a vendégeknek.
Valahogy a sima napon való száradás során egy idő utan eldurvult az anyag. A szárítógépben hogy a hő hatására - e vagy sem nem tudom, de mindig puhák lesznek. Egy panziós ismerős ajánlotta, ők is igy használják.
igazad van, én is kiváncsi vagyok :)
A Szállodai törölközöre visszatérve: ha nem mondta volna egy ismerösöm,én se tudom honnan vennék.
Nekem is elég sok nagy törölközöm tönkrement az utobbi időben.Amin a legjobban kiakadtam,hogy ugyanazt a fajtát rendeltem a ysktöl mint 5 évvel ezelőtt,csak kétszer annyiért,de gondoltam az legalább biztosan jó lesz,tévedtem :(
Jysk - Kronborg márka, nekünk nagyon bevált.
Előtte a metro-ban vettünk Tarrington House márkájút, az is nagyon jó volt.
A H&M törölközői nagyon jók! Anyagában és nedvszívó képességükben is! Bátran merem ajánlani!
Múltkor vettem a Pepcoban kéztörlőt, hogy kipróbáljam milyen is, az is nagyon jó. Legközelebb ott fogok venni.
Igaz van köztük különbség mondjuk anyagában de az ára is olcsóbb.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Hol készítenek rendelésre hímzett törölközőt?
- Ajándékba kapott törölköző nem szívja fel a vizet, van rá valami megoldás?
- Hol lehet venni pihe-puha törölközőt, ami tartós, és nem túl drága?