Hol lehet venni pihe-puha törölközőt, ami tartós, és nem túl drága? (tudásbázis)
ha valamelyik ismerősöd jár egyiptomban, hozass vele, ott nagyon olcsón lehet nagyon jó minőségű törölközőket kapni. (és elég sokan járnak oda nyaralni, főleg így télen-tavasszal)
egyébként meg én is csak azt tudom mondani, mint itt alább: ikea, auchan, tesco, cora. itt mindig van olcsóbban.
a törölközők közt van olyan, aminek az egyik oldala pihepuha, de akármit csinálsz, nem fog nedvszívni.
én nem igazán értettem, hogy ez miért jó, egész addig, míg a családdal le nem mentünk a Balcsipartra egy esti fürdőzésre.
a kisfiam ott vacogott, és akkor jöttem rá... az egyik oldalával (a nedvszívóval) megtörölgettem, a másik, nem nedvszívó, de pihepuha-meleg oldalával meg beburkoltam. kiderült: erre jó az egyoldalas nedvszívású törölköző.
olyat érdemes venni, ami természetes anyag, lehetőleg pamut, vagy viszkóz(a természetes tulajdonságaival bíró műszálas anyag)
ha amit vettél, nem javul mosás után sem, akkor nem tudsz vele mit csinálni sajnos. nyárra strandon jó lesz feküdni rajta :(
pinkass001-teszvesz.Én most vettem ,1100 Ft/darab.
Igaz, ez babának való mintázatú.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Puha, nem nedvszívó, szöszölődős törölközővel mit lehet kezdeni?
- Hol lehet normális törölközőt kapni?
- Miért lehet fura szaga a törölközőknek a mosódiótól?
- Hol lehet jó minőségű Supermanos vagy Pókemberes törölközőt venni?
- Szöszölődő törölköző. Mit lehet tenni?