Bocsi, nem sűrűn nézek rá az oldalra... Igen, nem tetszett az "illata" és a tapintása sem. Sajna, nagyon belelkesedtem anno, így jól bevásároltam belőle, még mindig van, de mint írtam, fekete ruhákhoz elhasználom, ill. szoktam hajat mosni vele, így majd csak elfogy egyszer. Hajmosásra jó, de én nagyon ritkán mosok hajat "samponnal", a tiszta víz, ill. a sós víz és az almaecetes öblítés elég. Most is kb. harmadik hónapban vagyok, hogy nem használok semmilyen sampont, de mivel közel vagyok a hatvanhoz, így be kell iktatnom egy hennás, amlás, shikakais hajmosást, ami megint visszahozza a szép gesztenyebarna hajszínemet.
Én is használtam mosódiót, de már régóta csak fekete ruhák mosásához. Szerintem a színes és főleg a fehér ruhákhoz nem elég a tisztító hatása. A mosószóda, a szódabikarbóna nagyon jó, a bórax is. A fehérítő sóval sem vált be a mosódió a színes és fehér ruhákhoz. Sajnos. A gesztenye sem, 1x használt feketéhez jó ecettel öblítve. Használom viszont fürdővízbe, hajmosásra is, felváltva tojás "samponnal", hajmosó porokkal.
Már régen volt, nem emlékszem sajnos, milyen fajta volt, de több embertől is hallottam, hogy büdösnek érzi utána a ruhát, illetve lesz egy jellegzetes szaga. Úgyhogy én már nem foglalkozom ezzel, sima mosókapszulát és hagyományos öblítőt használok, mert szeretem, ha illatosak a ruhák.