Pudingos vajkrémet csináltatok már? (tudásbázis)
na elkészült a torta, de módosítottunk a terven... :D nem vacakoltunk a kakaóval... fehér maradt a díszítés, és megszórtuk színes tortadarával... :D
köszi mindenkinek a segítséget, a pudingos vajkrém jó lett :D a többi meg majd 4kor kiderül :D
szerintem jobban jársz egy csokis pudinggal
El tudod keverni a kakaóport is, csak szerintem macerásabb :)
köszönöm a segítséget :)
lenne még 1 kérdésem.. úgy gondoltam, hogy világos és barna krémmel felváltva díszítem.. azaz az alapkrémet kettészedem, és a felét kakaóporral kikeverem... ez így jó? eltudom úgy keverni a kakaóport hogy ne legyen darabos, illetve kakaópöttyös a krém?
Én a cukor egy részét a pudinggal szoktam felfőzni, így nem kell annyit keverni a krémet, mert hamarabb feloldódik a cukor.
De nagyon finom, én már évek óta csak így csinálom.
Az a lényeg, hogy a puding teljesen kihűljön, különben összefolyik ha a vajas cucchoz kevered :)
Egyébként ahogy theri leírta :)
(25dkg margarin kb 20dkg cukor)
A vajat kikevered ízlés szerint porcukorral.
A pudingot 3 dl tejjel főzd meg. Ha kihűlt, a két krémet összekevered, kanalanként add hozzá a vajkrémhez a pudingot, hogy ne legyen csomós.
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?
- Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet?