Program törléshez kérnék segítséget! (tudásbázis)
Ebben nem tudok segíteni, mert már rég láttam windovst, de ha nagyon sürgősen akarsz msn-ezni, akkor ebuddy.com -ot gépeld be a böngészőbe...
Esetleg vannak még más msn-ezni tudó programok, pl. az amsn (amsn-project.net-ről ingyenesen letölthető, tud magyarul is)...
Hmm... Van egy easycleaner nevű program, talán az is tud ilyet, de ebben nem vagyok biztos...
Sok sikert!
Akkor inkább nem próbálkozom:(.Most írtak privibe, hátha az bejön!
De Neked is nagyon nagyon köszönöm a segítséged:)!!!!
Aha. Mint már említettem, ez nekem egy nemszeretem program volt. Most egy másik op. rendszert használok, ahol nem követelőzik folyton, így fent maradt, de nekem sem jelenik meg a programok törlésében.
Még egy dolgot tudok tanácsolni. Ahol törölnéd, oldalt van egy ikon: wondows összetevők. Válaszd ki ott a törlést. Hátha...
Más ötletem már tényleg nincs:-((
Persze, hogy nem, azt törölted ki az előbb:-)
A keresés jó ötlet. Próbáld meg!
start-keresés-fájlok vagy mappák
oda írd be!
Ha valahol van még valami belőle, azt megtalálja
Indítsd újra a gépet mert a változtatásokat csak azután ismeri el!
Egyénként van olyan hogy láthatatlan valami, de attól még ott van. Ha az Asztalról akarsz törölni akkor is azt irja hogy a parancsikont kitörölheted, de a programot csak a már emlitett módon.
További ajánlott fórumok:
- SkyPe-hoz, vagy más hasonló programhoz kérnék segítséget
- Olyan magyar nyelvű képszerkesztő programot keresek aminek segítségével a képeket szép hátterekbe tudom helyezni, használ valaki ilyet?
- Angoltanulás itthon. Ismertek olyan internetes programot vagy más segédanyagot aminek segítségével el lehet kezdeni?
- Számítógéphez, programokhoz értő segítségére lenne szükségem. Segítenétek?
- Excel programhoz hol találok részletes segítséget?
- Anyukák!Akik lombikprogram segítségével szültetek, bevittétek megmutatni az intézménybe a babátokat?