Anyukák!Akik lombikprogram segítségével szültetek, bevittétek megmutatni az intézménybe a babátokat? (tudásbázis)
Mi akkor vittük be, amikor amúgy is menni kellett a klinikára kontrollra.
Szerintem a babára áhítozóknak (magam is az voltam 4-szer)erőt adhat, ha lombikos babát látnak.
Ebből láthatják, hogy Nekik is sikerülhet.
Én nem vittem be megmutatni, elég messze van, meg csak úgy beállítani egy kisgyerekkel, mikor ott ülnek vagy ötvenen babára áhítozva, szerintem nem "ildomos" - nem találtam jobb szót.
Fényképet küldtem (kérték, hogy felrakhassák a tablóra), meg egy köszönő képeslapot.
Én a felnőttorvosi ügyeletre vittem be, fényképpel együtt, annak az aszisztensnek mutattam meg, aki minden nap 2x szúrt (legalábbis legtöbbször ő volt).
Mi bevittük megmutatni és fényképet is adtunk.
A nővérek és az orvos is nagyon örült. Nekik ez a sikerélmény és ösztönzés arra, hogy érdemes csinálni.
Nagyon sok fénykép van náluk, ami a sikeres beavatkozásokat bizonyítja. Ők büszkék arra, hogy egy gyermektelen párnak segíteni tudtak. Úgy éreztem, hogy inkább a nővérek, akiknek ez öröm. Az orvos (legalábbis az enyém) úgy tűnt, hogy elég közömbös e tekintetben (is).
Nem hiszem, hogy bevittem volna, ha 13 év után végre összejött volna.
Hogy ki az, aki a saját örömét megossza velük, az szerintem vérmérséklet kérdése.
Van aki az egész világnak szétkürtöli, van olyan, aki csöndben nevelgeti a várva várt gyermekét.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Új Waldorf intézmény létrehozását szeretnék jó páran a környékről. Lehetséges ez? Kihez forduljunk segítségért?