Próbálta valaki az új Garnier color and shine tartós hajszinkrémet ?(28 mosásig t.) (tudásbázis)
sziasztok.
gesztenyebarna színű hajam van ami már volt színezve de már jó ideje nem színeztem és most olyan kopottas színe van.Szóval szeretném beszínezni..
nem szeretném hogy befeketedjen mert legutóbb a Garnier color and gloss barna árnyalatát próbáltam ami fekete lett...
milyen színt javasoltok?
Sziasztok!
Tegnap festettük a hajam ezzel a festékkel (5.35), és nagyon szép lett, puha tőle a haj és tényleg fényesebb is. Eddig casting 500-asat használtam, de gondoltam kipróbálom. Negatívum benne (ami a castingnál is megvolt) h közvetlen a hajtövemnél világosabb. Szerintem legközelebb kipróbálom a 4.15-öst, ennek is szép színe van, és hátha egyszínű lesz tőle a hajam, és reménykedek h nem lesz fekete. Egyébként próbálta már valaki ezt az árnyalatot?
Sziasztok!
Én ma vettem csokibarna színűt a Garnierből, hétvégén szeretném befesteni. Dauerolt a hajam, és elől pár tincset eléggé kiszívott a dauer, így az amúgy középbarna hajamban van pár egész világos szőkésbarna tincs is, ami valamivel világosabb, mint a színező dobozán feltüntetett javasolt saját hajszín.. Szerintetek ezeket a is be fogja fogni rendesen a hajszínező?? Mert igazából pont ezek miatt akarom befesteni a hajam, hogy egységesebb színe legyen.
Előre is köszönöm a választ!
akkor jó mert festéket semmiképpen sem akarok:-)
és az sem utolsó szempont hogy a szinező nem károsítja annyira a hajat mint a festék.
állítólag a fekete színtől nehéz megszabadulni de nem tudom..
nekem eredetileg is sötét barna a hajam viszont nyáron kissé kifakítja a nap és olyankor nem szokott a legszebb lenni a színe. ezért szoktam színezőt használni.. simán kikopik 1hónap alatt. télen meg amúgy sem fakítja a nap:-)
igen ez ilyen hajszinezo krém. 28 mosásig tart. én loreal castingot használok (kékes fekete) ez is . de kiváncsi lettem volna melyik a jobb..mondjuk ha más szint akarok nem tudom hogy lehet ettol a szintol ugymond megszabadulni. merthogy az igaz hogy szinezo de egy honap alatt egy cm-t no a haj-és nekem már meglátszott a lenovés igaz valamelyest kopott egy kicsit a szin ez ido alatt.
én azért szeretem jobban a szinezot mert fényesebb tole a haj mint a rendes festéktol
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Garnier karcsúsító géljét?
- Probálta valaki a Garnier mineral golyós dezodort?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Garnier 48 órás izzadásgátlóról?
- Mi a különbség a hajfesték, hajszínkrém és hajszínező között?
- Syoss Gloss Sensation hajszínkrémet használók tapasztalatai érdekelnének!
- Ammóniamentes tartós hajszínkrém