Syoss Gloss Sensation hajszínkrémet használók tapasztalatai érdekelnének! (beszélgetés)
Azt hasznalom egy éve én is de most nem volt sehol az a szín amit szoktam venni és 3.bolt utan lekaptam ezt a syosst..feketere festem tehat sokat nem ronthat rajta színügyileg de hullani így is hajlamos.
Lényeg nem leszek kopasz majd nem hagyom rajta sokáig.
Anyám a syoss arany szőkét használja, nagyon szép tőle a haja, 10 évet letagadhat vele.
Neki nincs tőle baja, mondjuk a haja vége töredezik neki, de alapból neki szárazabb a haja.
Talán ennyi ami lehet a festés miatt van, amúgy szerintem jó festék.
Ha a hajhullástól tartasz, akkor válassz ammónia menteset, nekem pl a casting creme glosstól sose hullott a hajam, pedig nekem nagyon érzékeny.
Minden mástól hullott korábban csomókba, viszont sok éve használom a castingot és attól nincs hajhullásom.
Sajnos sietve vásároltam és nem volt az amit szoktam venni így gondoltam ez biztos jó.Itthon utána olvastam és megijesztett a sok negatív vélemény miszerint hullik tőle a haj.
Ha fakó lesz,kikopik stb túlélem de hajhullást nem szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Alfaparf festéket használók, szőke árnyalatok érdekelnének...