Probálta valaki a Garnier mineral golyós dezodort? (tudásbázis kérdés)
jaj...
én is vettem egyet,gondoltam kipróbálom,mivel eddig MINDENtől izzadtam :((( erre pedig az van írva,h 48órás!!! védelmet nyújt!!!:))))))) én örülnék egy 12órásnak is,nem kívánok 2napig fürdetlen maradni!!!;D
szóval,az illata nagyon szuper,de ennyi :((( ez sem vált be,ugyanúgy izzadás van,sőt néha apró "golyócskákba" is összeáll a hónom alatt és ha úgy "gondolja" ráesik a ruhámra.ennek azért nem annyira örülök!!!
nekem a számomra sok "rossz" közűl talán még a Dove dezodorok jöttek be (nem fújós,nem golyós).
ja,most nézem,h erre a Garnierre még az is rá vagyon :))) írva,h "fehér foltok elleni védelem"-ez miről beszél???!!! ;D
még egy gondolat:tudnám magamat ajánlani ezeknek a gyártóknak,h rajtam teszteljék ezen termékeiket,ugyanis ha én :))) nem izzadok tőle,akkor senki!!!:)))
Ez azért nem teljesen igaz... Nem vagyok nagy szakértő, de nem az a lényeg, hogy ne izzadj szerintem, hanem az, hogy ne légy büdös!
Szóval az alumínium és cirkónium sókkal az a baj, hogy nem is izzadsz tőlük és így megfosztod a szervezeted egy fontos szabályozójától! De persze ehhez nem kell, hogy feltétlenül szag is társuljon...:)
en meg nam is merek ilyen olyan golyos, meg nem golyos dezodorokat hasznalni az aluminium miatt, amit ezert raknak bele, hoyg ne izzadjunk, de azt senki nem teszi kozze a reklamba, hoyg mellrakot is okozhat, mert a mereganyag nem tud az izzadsaggal kiurulni a szervezetbol,
en csak is termeszeteset merek hasznalni.
Sziasztok!
Nekem is stift van, és egyáltalán nem vagyok vele megelégedve!
Nekem nem vált be.
Egy-két stresszes nap után (főleg menszesz közelében) ugyanúgy foltos lesz a blúzom.
hol sikerült venned?
én kerestem rossmannban és tescóban is, de még nem találtam.
Arckrémből évek óta csak Garniert használok, gondoltam, kipróbálom az izzadásgátlóját is.
További ajánlott fórumok:
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét?
- Szeretnéd ha két férfi kényeztetne? Vágysz rá? Próbáltad? (nőknek címezve)
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Próbálta valaki az új Garnier color and shine tartós hajszinkrémet ?(28 mosásig t.)