Próbálta már valaki a menstruáció késleltetést a gyógyszer tovább szedésével? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok, mivel lassan itt a nyár és jön a nyaralás sokunk számára, és sajna majd nem mindig akkor jön meg ugye ?:(
én is így vagyok, julius 15-én megyek 1-hétre és pont akkor kel meg jönnie, mivel Belara fogamzásgátlót szedek, így már ebben a hónapban eltolóm nem 21 tabit veszek be ha nem 10-el többet, utána 7-nap szünet, és a jövőhónapban is 31 tabit veszek be, és megint hét nap szünet, mikor juliusban megyek nyaralni, már elég a 21 tabi, mert mire az elfogy már itthon leszek.
Azért kezdtem el 2 -hónappal előbb a késleltetést, mert a dokim azt mondta, hogy be kell, hogy álljon, mert pecsételő vérzés előfordulhat.
nálam elő is fordult a 21 tabi után véreztem, pedig 10 szemmel tovább szedtem,remélem a jövő hónapban már beáll rendesen.
tehát senki ne gondolja azt, hogy aki késleltetni szeretné, elég a nyaralásnál tovább szedni, mert 21 nap után ugyan úgy meg fog jönni.
ezért nyaralás előtt mindenki számolja ki a napokat pontosan , és kilehet számolni, hogy hány nappal kel tovább szedni.
és egy levél elég nekem pont , mivel kétszer 10-10 tabit szedek be pluszba , így egy szemet kel eldobnom semmi többet :)
Igen, nekem is azt írja a gyógyszerem, hogy meg lehet csinálni, de nem szabad gyakran. Írta, hogy lehet pecsételés.
Ha jól emlékszem azt nem tanácsolja, hogy csak egy - két szemmel toldjuk meg.
További ajánlott fórumok:
- Terhességen kívül mi késleltetheti a menstruációt?
- A citromnak v. savanyú dolgoknak tényleg menstruációt késleltető hatása van?
- Lehet olyan gyogyszert kapni ami késlelteti a menstruáciot?(recept nélkül)
- Erős menstruációra tudtok más hormonmentes gyógyszert, mint az Exacyl? Lehetőleg olyat, amit háziorvos is felírhat?
- A menstruáció késleltetéséhez mennyi citromot hány nappal előtte kell enni ahhoz hogy működjön ez a praktika?
- Duphaston gyógyszer menstruáció meghozására. Hány napon belül jön meg? Mennyire hatásos?