Erős menstruációra tudtok más hormonmentes gyógyszert, mint az Exacyl? Lehetőleg olyat, amit háziorvos is felírhat? (tudásbázis kérdés)
Arwen torna - vannak fékező gyakorlatok éppen hosszú és erős vérzés ellen
Jó szívvel ajánlom
Sajnos én is hasonló problémával küzdök:(
Javított a helyzeten a reflexologia.
Nőgyógyászok mindig fogamzasgatlot akarnak felirni rá:(
Intimkelyhet javaslom meg, érdemes használni. Sajnos nekem van olyan hogy óránként is távozik ennyi ver:(
A reflexologias kezelések óta mar csak 1-1,5 nap durva, előtte 4 napig ment ez...és ejjel is léphettek fel állandóan:(
huh,ez komoly...
így érthetőbb a probléma.
hát,kívánom,h találd meg a megfelelő szert.
homeopátiásban nem gondolkozol?
Bocs, csak most tudtam elolvasni a válaszokat. Egyben szeretnék reagálni mindre. Köszi azoknak, akik aggódnak a termékenységemért, de már szültem két gyereket, több nem is lehet, szóval inkább a problémára koncentrálnék. Hormonális fogamzásgátlót nem szeretnék szedni ( minek szednék, ha egyszer nem lehet gyerekem?) más hormont se nagyon, bár mivel elvileg semmi szervi bajom, valószínű hormonális eredetű, és a Norcolutot nem kerülhetem el ( merthát az is egy hormon ) Igen, az erős egészséges méhnyálkahártya tényleg erős vérzéssel távozik, node nekem ez olyan szintű, hogy gyógyszer nélkül 1.5-2 óra alatt veszítek 25 ml vért, a teljes mensi alatt a legtöbb, ami még normális, az olyan 80-100 ml... Lehet számolni. Nem tudok kimozdulni a lakásból Az Ecacyl valamelyest jó, de úgy néz ki, háziorvos nem írja fel, én meg ha nem muszáj, nem fizetnék 1500-at egy receptfelírásért a nőgyógyásznak (igen, nálunk ennyi, megérne egy külön fórumot...)
Youlcsi, neked küldök privit, köszönöm, hogy válaszoltál.
ott van az agyad. semmilyen gyógyszer nem kell hozzá.
használd
dicynone
nem annyira jó, mint az exacyl... de megteszi.
nekem csak a fogigátló tett be...:-/
lassan egy éve próbálkozunk,és sokmindent odaadnék egy jó nyálkahártyáért (ami erős vérzéssel távozik,ugye)
(persze megértem a fórumnyitót is.neki a saját problémája a probléma)
Én az Aviva, vagy Arwen tornát javaslom!! Megszünteti az összes menstruációval kapcsolatos problémádat és ráadásul nem is tömöd magad mérgekkel!
Keress rá az interneten, már nagyon sok nőt meggyógyított a torna! :-)
lehet,h megharagszol azért,amit írok neked,de nem bántásból írom!
Örülj neki,h erős a vérzésed,mert az azt jelenti,h a tested kiválóan működik!Rendben vannak a hormonajid,amik szuper méhnyálkahártyát képeznek,amibe bele tud kapaszkodni a kisbabád,ha lesz.
Ha világ életedben ilyen volt a vérzésed,szerintem ne szedj rá gyógyszert,mert ártasz magadnak.főleg,ha szeretnél majd kisbabát.Légy okosabb sok nőnél,inkább tűrj havonta pár napot,mint aztán később szidd magad (bár nem tudom,h szeretnél-e babát)
erős nő vagy!:-)
szép estét!
(és bocsi,h nem a kérdésedre válaszoltam)
További ajánlott fórumok:
- Lehet olyan gyogyszert kapni ami késlelteti a menstruáciot?(recept nélkül)
- Duphaston gyógyszer menstruáció meghozására. Hány napon belül jön meg? Mennyire hatásos?
- Próbálta már valaki a menstruáció késleltetést a gyógyszer tovább szedésével? Tapasztalatok?
- Clostilbegyt gyógyszertől feketés barnás menstruáció?
- Májusban abbahagytam a gyógyszer szedését, azóta nincs menstruációm.Voltam orvosnál többször is, javaslat várjak, de meddig?
- Elmaradt menstruáció után hány nappal teszteljek gyógyszer mellett