Lehet olyan gyogyszert kapni ami késlelteti a menstruáciot?(recept nélkül) (tudásbázis)
Igen, receptes.
Szívesen :)
Nem kotyogtál bele köszi most már mindegy elkéstem vele de ezt jegyzem és receptes???
Hálistenek szerintem nem lesz gond,mert hasonlo sárgatesttermelő gyogyot kaptam a lombikba és nem volt gond:)
Köszi
Bocsi hogy belevartyogok, de én tudom a nevét, úgy hívják hogy Norcolut ( meg az Orgametril is ilyen) szintetikus gesztagén, azaz csak sárgatesthormon van benne.
Úgy kell szedni, ahogy írták, tehát minimum egy héttel a vérzés előttől addig, amíg késleltetni akarod.
Azért nem árt óvatosnak lenni, mert összezavarhatja a következő pár ciklust az arra hajlamosaknál, csak emiatt nem is szívesen írják fel a nőgyógyászok.
En tapasztalatbol tudom, hogy nem kestel meg el a citromlevel, dehogy kell egy honapig inni!
Lehet, hogy nem mindenkinel mukodik, de egy probat meger.
En 1 kiskanallal ittam minden este, volt hogy 3 napig, volt hogy 1 hetig. Remelem bejon, jo nyaralast!
Szerintem inkább előre hozd, mert a késleltetésre már nincs idő.
Előrehozáshoz menj el a legközelebbi termálfürdőbe, és áztasd a seggedet a melegvízben. Közben kezdj valami intenzív mozgásba (nem fürdés közben), és kortyolgass esténként vörösbort. Én ezzel a módszerrel 4-6 napot tudok csalni.
Ha kedden kell megjonnie, akkor kedden kellene elkezdeni a fogamzásgátlót és amikor vége a 21 napnak, nem tartani szünetet.
Ami meg a citromlevet illeti, legalább egy hónapig kellett volna innod előtte. Most már nincs rá idő és nem is mindenkinél működik. Van itt egy topik a menstruációról és a népi módszerekről. sajnos a pontos cimet nem tudom.
De ha tudtad, hogy mentek nyaralni, miért nem előbb kezdtél el gondolkodni vagy ugy ütemezni a nyaralás időpontját, hogy ne essen egybe? De ha már igy jártál, ki lehet birni nyaralás alatt is, csak egy kicsit több odafigyelést igényel.
Ettől féltem én is :((
Sajna most tudunk menni akkor remélem késik pár napot és tudok nyaralni:)
Nem hasznalhatod erre, csak ha folyamatosan szeded.
Probalkozz citromlevel!
Szoval szombaton mennénk szombatig kedden kellenne megjönnie ha most elkezdem szedni lehet késleltetni??
Soha életemben nem szedtem ...
További ajánlott fórumok:
- Terhességen kívül mi késleltetheti a menstruációt?
- A citromnak v. savanyú dolgoknak tényleg menstruációt késleltető hatása van?
- Erős menstruációra tudtok más hormonmentes gyógyszert, mint az Exacyl? Lehetőleg olyat, amit háziorvos is felírhat?
- A menstruáció késleltetéséhez mennyi citromot hány nappal előtte kell enni ahhoz hogy működjön ez a praktika?
- Duphaston gyógyszer menstruáció meghozására. Hány napon belül jön meg? Mennyire hatásos?
- Próbálta már valaki a menstruáció késleltetést a gyógyszer tovább szedésével? Tapasztalatok?