Hogy és kik építették a piramisokat? (beszélgetés)
Szerintem is.
Azért mondjuk, hogy ez lehetetlen, mert ma már nincs ember, aki ennyit akarna, tudna fizikailag dolgozni. Akkor meg muszáj volt. Biztos, hogy többen belehaltak.
Nekem a Csillagkapu Atlantisz is bejön.
Ronon Dex (Jason Momoa ) miatt is🙂
Akkor most tartsunk 1 perc néma csendet a 12 centisért! Neki miket dobhat fel 🤣🤣🤣
Google nem mindenkinek a barátja 😅
Régóta,,és beírni sem kell,,elég ha hallja.
Én most létrákkal vagyok tele😯😀
Mi a másik verzió? Az UFOK?
Nem értem, hogy egyeseknek miért hihetőbb az, hogy idejött egy másik faj felépíteni a piramisokat amik nyughelyül szolgálnak. Azt nem hiszik el, hogy emberek építették, de a földönkívüliek már rendben vannak?
És nem azért gúnyolódok, mert nem hiszek a földön kívüli életben, csak abszurd hogy miért hihetőbb az a verzió a hivatalosnál. 😀🤗
Amúgy az emberek rengeteg feljegyzést készítettek építés közben is, de azt is biztos csak azért hogy az utókort megtévesszék. 🙈
A chaka!
A csillagkapun jöttek a goa'uld rendszerurak .
Szerintem Ré kezdte építeni,évezredekig ő volt a legerősebb.😁
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Jó reggelt! Hogy aludtál? :)
- A '60-'70-es években az állami segítségből építették fel a családi házakat?