Elmaradt menstruáció után hány nappal teszteljek gyógyszer mellett (beszélgetés)
A fogamzásgátló tönkreteszi a hormonrendszert. A legtöbb nőnek a gyógyszer abbahagyása után már sosem lesz normális ciklusa és pl a babára is éveket várhat, esetleg még kezelésekre is járnia kell.
Persze vannak páran, akiknek nincs gondjuk, de több az olyan akiknek van.
Nem biztos, hogy megéri.....
Az, hogy tartasz 1-2 hónap szünetet, semmit nem jelent.
Évenként pedig rákszűrésre is érdemes járni!
Azt elhiszem!
Mindenkinek így kéne csak sokan nem foglalkoznak ezzel. Lényeg hogy nincs nagyon baj és terhesség sincs😉
Az tuti!!!
Szörnyű volt ez a 1,5 hét!
Mindenki tartson szünetet és persze fontos az évenkénti kontroll!!!!!!
Sajnálom de legalább kiderült mi a gond!
Én két három évente szoktam pár hónap szünetet tartani a szedésében, gondolom ezután te is így teszel!?
Igen.
Gyógyszer miatt volt.
3 hónap szünet minimum.
Annyi kárt okozott a gyógyszer, hogy azt mondta a doki, nagyon kevés ilyet látni.
Szerdára van időpontom a dokihoz, de fél órája kb barnás piros folyásom lett.
Így elmenjek orvoshoz?
Annak mindig oda van, pl hasmenés, avagy antibiotikum szedése.
DE, 10 napja minden nap negatív a teszt. Nem hiszem, hogy terhes!
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor NEM!
Nekem is többször volt ilyen, amikor gyógyszert szedtem. Egyszerűen felhalmozódik a hormon és nem jön meg, nem tud megvastagodni annyira a nyálkahártya.
Majd következő hónapban megjön.
További ajánlott fórumok:
- 7 napja késik a menstruációm. Halvány pozitív teszt. Pár nap múlva teszteljek újra? Esélyes a baba?
- Lehet olyan gyogyszert kapni ami késlelteti a menstruáciot?(recept nélkül)
- Erős menstruációra tudtok más hormonmentes gyógyszert, mint az Exacyl? Lehetőleg olyat, amit háziorvos is felírhat?
- Duphaston gyógyszer menstruáció meghozására. Hány napon belül jön meg? Mennyire hatásos?
- Próbálta már valaki a menstruáció késleltetést a gyógyszer tovább szedésével? Tapasztalatok?
- Clostilbegyt gyógyszertől feketés barnás menstruáció?