Premenstruális szindróma - PMS (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Premenstruális szindróma - PMS
Sziasztok!
Nekem az égvilágon semmi nem segített eddig. Sem a gyógyteák, sem a gyógykészítmények, sőt... a Premens tabletta még nagyobb kárt okozott. :(
Nem tudom mitévő legyek, néha már azt kívánom, bár férfi lennék.
Ok, mindenképp jelzek,
nagyon szép a kiscsaládod :)
puszi és jó egészséget nektek!!!!!!!
Természetes, hogy nem egyből, de azért nemsoká.. mert az egészségedről van szó..
Te is nagyon jó fej vagy, és köszönöm, hogy megdícsértél: ez nagyon kell a mindennapokban és egyre kevesebben tudjuk ezt megtenni.. De Te igen :D!
Ha csak a saját példámmal is, de segíthetek, az engem boldoggá tesz :D!
Kérlek majd jelezd, hogy hogy állsz..
Puszi!
Nagyon kedves vagy, köszönöm a szavaid, sokat segítenek, megpróbálok, bár nehéz lesz, idő kell még.....
sok sikert a gyakorlathoz, és kitartást :)
puszillak, nagyon jó fej vagy :)
Megértelek..
Én 10 évig sportoltam. Folyamatosan vérvételre kellet mennünk. Az első volt akitől vettek, az én voltam, mert annyira féltem, hogy 3-na fogtak le, hogy megy tudják tenni.
Azóta felnőttem. Gyereket vállaltam: ott többször is szúrnak a gyerek miatt, és egyedül megyek, így nem tudok/tudtam hisztériázni...
Most tudod hova megyek jövő héten? Kórházba gyakorlatra, mert másodéves szülésznő hallgató vagyok a SOTE-n : és én fogok mindenkit szurkálni.
A félelmeiddel szembe kell nézni: le kell őket győzni, mert különben ők győznek le téged. Főleg ha az egészségedről van szó..
Ráadásul földi (nyiregyházi) vagy: én is..
Kérlek: a kedvemért.. Ne figylej oda, mikor csinálják.. Kérj meg valakit, hogy menjen el veled.. Meg se lehet érezni, ha nem figyelsz rá.. Minnél jobban rá"görcsölsz" annál rosszabb..
Puszillak!
hát mindentől...ha elmondanám h egy rossz fog 6 éve keseríti meg az életem...meg a góc a számban...és ettől a mandulám is vacakol...sokan nem értik meg...makacs vagyok tudom....voltam egyszer nőgyógyhoz, vérvételt írt ki, majdnem elsírtam magam mire kiböktejm h félek a vérvételtől....nem mentem el...most letelt az egy év a rákszűrés óta, azt mondta h hormonzavar valószínűleg, de azért kella vérvétel...
..folyamatosan küzdök magammal és a félelmemmel...nem tudom mi lesz...egy vércukormérést nem merek megcsinálni :(
Értelek. Minden bizonnyal a hormonjaid vannak megzavarodva.. Ezt fogja az orvos valószínüleg kivizsgálni.
Mitől félsz?
Szió, hát nem szedek, egyszer szedtem, rosszul voltam...nincs gyerekem, az elkövetkező időben nem is szeretnék :)
még gyűjtöm a bátorságom h elmenjek dokihoz....:(
Hát pedig ez így nem játék!
Fogamzásgátlót szedsz?
Van már gyereked? ..és szeretnél?
Sziasztok, nem tudom jó helyen járok-e...
évente 1-stzer van menszeszem, most pedig 2 hónapja vérezgetek gyengén...nem tudom mi a baj...valaki tapasztalt már ilyet???????
sose volt rendszeres....orvoshoz nem megyek, össze kell szedni magam...:(
Nekem 2 hét a menszi előtt + végig alatta (8-9 nap) - utána 1 hét happy és kezdődik minden előlről. nagyon csábító ez a barátcserje-kapszula, de szoptatás alatt - gonolom -, ezt sem szabad. Valami homeopátiásról nem tudtok, vagy valami ami legalább a depit enyhítené, mert szoptatni meg akarok nagyon. Ha pedig tényleg prolaktinos probléma, szopiztatásnál vajon nem baj, ha megbolygatjuk. Mert akkor inkább szenvedek még. :)
Köszi előre is minden jóindulatút, okosat, amit írtok.
Szívesen:)
Én vízzel felhígítom és úgy iható lesz, sőt egészen frissítő a hatása.
Már alig várom hogy végre ihassak belőle:)
Nagyon bízom benne, hogy használni fog:)
Köszi a segítséged!
A kombucha nekem segített!
2 hónapja iszom, és most semmi fájdalmam nincs!
Hihetetlen:) Még az előző menzesz is fájt egy kicsit, de a mostanit meg sem éreztem.
Kitartás, nemsoká kész lesz neked is a gombaitalod:)
Hölgyek, meg kell állapítanom, hogy irány a patika, meg a barátcsrje!!!! Hess - hess!
Mindenki megérdemli, hogy ne kelljen szenvednie azokon a napokon, hisz ez életünk velejárója.
Akkor ma már mindketten formában vagyunk:)
persze a fejfájásomat leszámítva. Ez most velejárója a havimnak. Elvileg holnapra már el kell múljon a fájás.
Tegnap én se :-(!
De ma már.. :D!
Igen, pont ezek a tulajdonsagok jellemzoek, de a torna sokat seit, meg persze en egy kis gyogyszert is beveszek, mert maskulomben tul ingerlekeny vagyok, es elojon a HAZISARKANY szindroma!
Ne hagyjatok a zoldszemusarkanyt, hogy kibujjon beloletek, azt senki sem szereti!
Megint elkezdődött, tegnap este óta fáj a fejem, felpuffadtam mint egy jóllakot tehén legelés után és legszívesebben elvújdokolnék az emberek elől, de nem tehetem, dolgozom.
Azt hiszem én is kipróbálom a barátcserje kapszulát, mert ez így szörnyű.
Igen ez igaz. Sokszor a kérdésben a válasz is ott van:)
Majd igyekszem, egyszer csak összejön:)