Postán vagy futárszolgálattal adjam fel a csomagot? (tudásbázis)
sose bánd :)
ha postával adod fel így add fel ha lehet :
elsöbbségi, és ha lehet kérj azonosítót is hogy ha eltünik a csomag legalább visszatéritsék az árát neked ha értékes ruhák vannak benne :)
és szívesen :)
ui: a posta ár szabását nem tudom, neten nem jó megnézni személyesen jó rá kérdezni, vagy ha majd kitalálják azt hogy nem lesz posta csak neten akkor meg a cseten kell megkérdezni mi hogy hányméter :)
perbál ? apukám ott született, merre van Perbál ?
dobozt azt szerezz, mind1 milyen doboz hogy pl : keksz, vagy üdítő volt benne az a lényeg hogy robannó szeres ne legyen !! és persze jó alaposan ragazd le vagy esetleg ott ragasszák le mégjobban, esetleg kérdezd meg a postán hogy van-e nekik olyan dobozuk, hát ha segítenek :)
És mikor megláttam ezt a kérdésedet nem röhögtelek körbe nehogy azt hidd, csak azt akartam mondani az elején hogy attól függ kivel küldeted el a csomagod mert sajnos web shopban is van olyan hogy minnél többet rendelsz annál drágább a csomag, nincs ismerősőd valamelyik futár szolgálatnál ? ha nincs és jól akarsz járni akkor posta , bár ők sem tökéletesek , futár szolgálat meg kitudja milyen....
mikor rendelek netről (nagyon ritkán) félek hogy nehogy átverjenek vagy tán összetörve kapom meg a cuccot, a legjobb az lenne ha személyesen vinnéd el nekik, de lehet a nagy távolság miatt nem tudod megoldani.... sűrgös az a ruha ? ha nem akkor valahogy vidd el nekik személyesen :)
Hát jó kérdés, sajnos mind2 drága :(
hova akarod feladni azt a sok ruhát ? lehetőleg kérj azonosító számot illetve elsöbbségivel add fel ha azt szeretnéd hogy hamar oda érjen!! ez a posta
futárszolgálatosoknak nem tudom hogy van-e elérhetősége én idáig boltból rendeltem és volt hogy futárszolgálat hozta ki ha kedvező volt a feltétel pl : x összegnél elengedik a futár költséget...
majd írj hogy mire juttotál :)
További ajánlott fórumok:
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?
- A csomagot minden esetben körbe kell kötni zsinórral vagy elég ha szorosan le van ragasztva és úgy adom fel postán?
- Mekkora nagy csomagot tudok futárszolgálattal küldeni?
- Ki tudja melyik a legkedvezőbb futárszolgálat belföldre? Nagyméretű csomagot szeretnék küldeni kb. 200km távolságra