Postán eltűnt csomag! Volt már benne részed? (beszélgetés)
Angliából rendszeresen küldök világszerte csomagokat.On-line értékesítésből élek.Havi 50-80 küldeményt küldök világszerte.A magyar címekre feladott 10 csomagból csak 6-7 érkezik meg.
Ez nagyon lehangoló.Írtam a magyar postai ügyfélszolgálatnak,de ott ragszám nélkül nem segítenek.Piszkosul lopnak. Főleg a budapesti csomagok tűnnek el.Undorítóak!
Főleg a 2012 Július,Augusztus volt brutális.
Processzor,fotó,DVD lemez,ezeknek mindegy.
Kinek van még hasonló tapasztalata?
:( Akkor semmi bíztató. Én 2 csomagot adtam fel ugyanannak a személynek. AZ egyik csomagot megkapta a másikat nem...
Most követeli a vételárat, csak ugye mi reális, mert 3 terméket egyszerre vett meg:))))) (nem volt külön áruk, összáruk volt!!)
Meg ebben az is "vicces", hogy ki látja, hogy valójában megkapta-e vagy nem?????? (jó ok. a posta tudja igazolni, de akkor is, mire ennek az ember a végére ér..:(((((((( )
Szigetjegyet adtak fel nekem ajánlva.
hát nem lett meg.
kivertem a balhét. teljesen felesleges.
További ajánlott fórumok:
- Postán elveszett a sima csomag.A vevő kéri vissza a pénzét. Mit tehetek?
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?