Pórés spagetti recept



20 dkg spagetti
2 gerezd fokhagyma
1 póréhagyma
2 dkg margarin
1 ek ételízesítő
bors
só
A Pórés spagetti elkészítési módja:
A spagettit kifőzzük úgy, hogy a főzővízbe 1 gerezd fokhagymát is teszünk. A póréhagymát felkarikázzuk, a zöldjét is, a margarinon megpároljuk, majd hozzáadjuk az ételízesítőt, sót, borsot és a maradék zúzott fokhagymát, majd felforraljuk és a tészta tetejére halmozzuk.
Tökéletesen illik a 90 napos diéta szénhidrátnapjába!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Shephard, 2007. dec. 8. 00:14
A pórés spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.