Pórés busaszelet recept



1 kb 2kilós busa,2evőkanál olivaolaj,a kiskanál halfűszer,1mokkáskanál bors,só,szerecsendió,4-5 szelet lehetőleg bacon (de lehet másmilyen vékonyra szelt szalonna is),1húsos zöldpaprika,és egy kevés póréhagyma.
A Pórés busaszelet elkészítési módja:
A halat lefejtjük a bordáiról,de nem szeljük fel,és a bőrét is hagyjuk rajta,hogy ne essen szét.Az edényt,amibe sütjük,kikenjük olivaolajjal,belefektetjük a halat és megkenjük a fűszerekkel,ezután fél óráig állni hagyjuk.Aztán betakarjuk a szalonnával,rákarikázzuk a paprikát és a póréhagymát.Fedő nélkül kb 25perc alatt megsütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Droma, 2006. júl. 26. 13:09
A pórés busaszelet elkészítési módja és hozzávalói.