Porcelánfilccel rajzolt bögre (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Porcelánfilccel rajzolt bögre
Muszáj zsírtalanítani a bögrét? Hogyan kell?
És nem lehet csak úgy rajzolgatni rá? Minta meg minden nélkül?
Nálunk drágább a filc, 800 ft felett van az ára. A kisütést pedig 30 percig csinálom, 150-160 fokos sütőben. Így is tökéletes. :)))
A gyerekeim az oviban csináltak ilyet tavaly anyák napjára. Ebből a pohárból esik legjobban reggel a kávé. :)))
Most a hétvégén ezzel a technikával készítettünk 7 db bögrét, párom cégének csináltuk, rajt vana logó, meg a használója neve, nagyon tetszett mindenkinek, és kedves kis meglepetésnek tartották :)
Egy se lett foltos :)
S változatlanul 590 ft-ért vettem a filcet :)
Megszeretném kérdezni ezzel a módszerrel üveg pohárra lehet e pingálni ill.formákat rajzolni?
Kiszeretném próbálni Én is.
Örülök, hogy tetszik Neked is!
Én hobbi/kreatív boltba vettem a porcelánfilcet, s mint írtam is, igen kb 500-670 ft körül van.
Sziasztok! Valaki segítsen!
Van egy nagyon kedvenc kabátom, amelynek a felső része széldzseki jellegű a két kar része kötött /barna/ anyag és ez lezipzározható és levettem, majd 40-fokos gépi mosásba kimostam és az anyag megnyúlt! Tud valaki olyan mosási vagy vegytisztítási módszert, amitől összemegy az anyag??? S.O.S.!!!
Én a macit a hoxa képeslapküldőjében találtam.
De bármi olyan kép jó, amit körbe tudsz rajzolni, tehát tudom még ajánlani a google képkeresőjét :)
Sok sikert!
Örülök, hogy tetszik Nektek.
Én hobbi/kreatív boltba vettem a porcelánfilcet, s mint írtam is, igen kb 500 ft körül van.
Hideg sütőbe beállítod, rátekered közepes fokozatra és én már egy óra múlva lekapcsoltam a sütőt, hagytam ott kihülni és tartós.. mert már sokat használtuk, de még nem látszik rajta:)
További ajánlott fórumok:
- Fotóból, rajzolt kép...
- Írott, rajzolt kavicsot hol kaphatnék?
- Ha egyforma magasra rajzolt a kislány, annak van jelentősége?
- Segítenétek? Keresek egy filmet, 1-2 éves, egy mesében játszódik, de valódi (nem rajzolt) szereplőkkel.
- Miért oldja fel a körömlakk amit rajzoltam a zsugorka fóliára?
- Telefonomra rajzoltam alkoholos filccel, mivel tudnám tartóssá tenni?