Fotóból, rajzolt kép... (beszélgetés)
sziasztok:)
én is kérek egy megbízható linket:)))
Szia!
Megpróbálom neked gyorsan leírni,mert elfogok késni.:)
Szóval... ott van,hogy Fájl-megnyitás-(kiválasztos a képet,megnyitja)-megjelenik egy új ablakba-csak ezt az új ablakot kell használnod,de a többit nem szabad bezárni-Szűrők (ez a legutolsó menüpont)-Művészi,azon belül pedig fénymásolat!!És kész,ha akarsz állítasz a feke v a fehér százalékon,de nem fontos,a másik kettőhöz nem kell nyúlni,ha megvan akkor elmented.:) Ezzel kész is!
Ha nem sikerül,akkor ha gondolod megcsinálom neked d.u.-án!:)
sziasztok!
letöltöttem a programot de nem találtam meg benne azt az efektet ahol rajzzá tudom változtatni.tudnátok segíteni hogy hol találom?
Mindenkinek köszönöm a hasznos segítséget!!!
Mondtam én h gyorsan tanulok:)
Itt van a legújabb, stabil Gimp, próbálkozzatok ezzel inkább. Ha nem megy valami, megpróbálok segíteni :)
Sikerült!!!!!
Hogy mi ketten milyen jó kis páros vagyunk!
Ezt írja ki:
D:/firefox/gimp-240-setup.exe:nem Win32 alkalmazás.
És ott van h Ok....nahhh rákat,de semmi!...most hogyan tovább?
:)
Majd ha gondolod,akkor elküldöm hogy honnan tudod letölteni ezt a programot,ott meg segítek eligazodni.De könnyű,mert magyar...
Köszönöm... :))
Úgy érzem mintha én rajzoltam volna,olyan büszke vagyok.Közbe meg kb 3 kattintásomba került.:D
Nehezebb volt a képet megtalálni,h hova mentettem,mint "átrajzolni":)
Köcccike....nagyon jó lett!!Örök hálám:)...Ha megfestettem majd teszek fel képet a naplómba:)
És oda írlak mint támogató:)....Ez a festmény nem jött vna össze Bucoka20 támogatása nélkül:):)
jaj bocsi, nem rád értettem, a fotosopp nagyon bonyulult szoftver, egy csomó funkciója van, vértezd fel magad némi türelemmel :)
amúgy gimppel találtam leírást, hogy hogy csinálják a fotóból-ceruza rajzot, magam sose próbáltam, de követhetőnek tűnik, csak kicsit hosszadalmasnak:
Megy.
Majd véleményt kérnék.:)
További ajánlott fórumok:
- Porcelánfilccel rajzolt bögre
- Írott, rajzolt kavicsot hol kaphatnék?
- Ha egyforma magasra rajzolt a kislány, annak van jelentősége?
- Segítenétek? Keresek egy filmet, 1-2 éves, egy mesében játszódik, de valódi (nem rajzolt) szereplőkkel.
- Miért oldja fel a körömlakk amit rajzoltam a zsugorka fóliára?
- Telefonomra rajzoltam alkoholos filccel, mivel tudnám tartóssá tenni?