Mivel lehet távoltartani a poloskákat? Az ecet valóban jó? (tudásbázis)
Csináld meg ezt a fénycsapdát.
Egy átlátszó fedeles műanyag dobozt is megtölthetsz mosogatószeres vízzel, csak vágjál a teteje szélére egy nyílást amin be tud menni a bogár, a közepére meg egy másik lyukat amire ráteszed a lámpát hogy bevilágítsa a vizet.
De ha felforralsz fokhagymás vizet, kihűtöd és belerakod egy szórófejes flakonba, akkor a kereteket, nyílásokat is befújhatod vele. Nem lesz nekik kellemes mert az embereknek sem az, még a szúnyogok is utálják.
Ha elkapod, nem érdemes szétnyomkodni őket mert nagyon büdösek, a wc-n is alig lehet lehúzni őket, célszerű bekészíteni egy sötét vagy meleg színű vödröt, abba engedni valami növényesebb-virágosabb illatú mosogatószeres vizet (mondjuk a feléig) és kirakni egy magasabb, védettebb helyre hogy ne minden másszon bele. Oda lehet őket dobálni, de van hogy maguk is megtalálják. A végén ki lehet őket önteni egy elhagyatottabb helyre.
Jó tudni,, nekem most a paprika, paradicsom van tele,,oda nem fújhatom.
Tehetetlenül nézem,hogy szétszívogatnak mindent.
Ecet, szódabikarbóna, mosogatószer kombóval permetezni a bejárati nyílásokat.
Ma olvastam én is,, persze fenntartással fogadom az ilyesmit.
Almaecetes tálkát kell kirakni,,,.
További ajánlott fórumok:
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- Hogyan tudom távoltartani a galambokat az erkélyemről?
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- A galambokat az erkélyről mivel lehet távoltartani?
- Úszó csiborok és buvárpoloskák a medence vizében! Mivel lehet távoltartani?
- A Bajcsy-Zsilinszky kórházba valóban nem szükséges előzetesen időpontot kérni a genetikai vizsgálatra, mivel érkezési sorrend van?