Pleomorph adenoma műtét után (beszélgetés)
Sziasztok!
Van még itt valaki?
2 hónapja tartó jobb oldali arcfájdalom miatt kezdődött a kivizsgálásom. Agykoponya MRI alapján neurológiai probléma nincs, pedig az összes orvos arcidegzsábát mondott.
Mindazonáltál, hogy nem haladt előre a dolog semmit, a fájdalom es a zsibbadás annál inkább, magán útón csináltattam egy nyaki ultrahangot.
Itt vették észre a jobb parotisban ezt a valamit..
A Kék golyóba irányítottak biopsziára , ami cisztát mutatott ki. Az orvosom , hál istennek egy fiatal,lelkiismeretes doki mem hagyta annyiban nyaki MRIre küldött,ami viszont már Pleomorph Adenomàt mutatott ki.
Kért még egy mintavétel, ezúttal vastag tűvel/az elsőnél is 2x szúrtak így is kevés volt az anyag/. Műtét biztos lesz , viszont a szövettan még 2 hét mire eredményt hoz.
Érdekelne , hogy fájdalmat, zsibbadást, illetve bármilyen problémát okozott nektek ez az elváltozás?
Kicsit félek, hogy esetleg máshol van a baj, mert doki szerint ez nem okozhat elvileg erős fájdalmat nekem viszont van. A nyaki MRI ezen kívül semmi kórosat nem mutatott ki.
Szia!
Remélem itt vagy még.
Műtét elött állok. Tudnál mesélni?
Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy fórumot erröl.Műtétem elött át kutattam a netet magyar oldalakon semmit nem találtam róla.A gyógyulási fázisnál tartok erröl szintén semmi,így ha valaki műtét után van szívesen beszélgetnék a témával kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Segítség! Mandulaműtét előtt és után!
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Magas prolaktin és mikroadenóma után természetes vagy császáros szülés?