Pizzás csiga Emese modra recept
A Pizzás csiga Emese modra hozzávalói:A tésztához:
6 dkg élesztő
1 kg liszt
2 púpos evőkanál tejföl
2 evőkanál olaj
4,8 dl víz
4 kiskanál só
A töltelékhez:
1 flakon kecsap
30 dkg parizer
30 dkg reszelt sajt
40 deka gomba
A Pizzás csiga Emese modra elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk vagy dagasztógépbe tesszük. Ha megkelt, téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük kecsappal,megszórjuk origanoval,rátesszük a parizert,szeletekre vágot gombát és végül a reszelt sajt 3/4-ét. Feltekerjük mint a rétest, és kétujjnyi vastagra vágjuk. Kizsírozott tepsibe rakjuk. A korongokat tepsibe helyezzük, és sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 percig sütjük.
A kecsap helyett meg lehet kenni tejfölél is,úgy is nagyon finom.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2013. jún. 24. 12:59
A pizzás csiga emese modra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.