Pikáns raguleves recept

40 dkg csirkehús
3 gerezd fokhagyma
1 db vöröshagyma
10 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
10 dkg sárgarépa
5 dkg fehérrépa
10 dkg karalábé
10 dkg zeller
2 dl tejszín
1 l húslé
½ citrom leve
friss tárkony
só, bors .
A Pikáns raguleves elkészítési módja:
A csirkehúst kifilézzük, majd egy edényben megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a kockára vágott zöldségeket, ízesítjük sóval, borssal, majd felöntjük húslével és fedő alatt puhára pároljuk. Ezután felöntjük tejszínnel, ízesítjük citromlével, valamit apróra vágott friss tárkonnyal.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2008. jan. 19. 19:49
A pikáns raguleves elkészítési módja és hozzávalói.