Piemonti mogyorótorta recept
40 perc
A Piemonti mogyorótorta hozzávalói:
200g mogyoro
200g tetszes szerinti fajta liszt
200g cukor vagy ennek megfelelo edesito
200g vaj
2 db tojas
Fel csomag sutopor
A Piemonti mogyorótorta elkészítési módja:
A mogyorot ledaraljuk. A tojasokat a cukorral (edesitovel) habosra keverjuk, belekeverjuk az olvasztott vajat, es a lisztet amibe belekevertuk a sutoport. Sutopapirral kibelelt tortaformaba tesszuk, 180fokon 30 percig sutjuk
Nagyon gyors es egyszeru az elkeszitese, es mindenbol 200 vagy 2 kell, igy konnyu emlekezni az adagokra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gribedli***, 2013. aug. 13. 19:32
A piemonti mogyorótorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.