Pici konyha - Hol klopfolsz húst, hol nyújtasz tésztát? (beszélgetés)
És a falra néhány sínt kampókkal?
Az IKEA-sok szeretnek mindent a falon tartani, lábast, serpenyőt, bögréket stb. felakasztva. Szerintem borzasztó rendetlen kinézete van, viszont helyet takarít meg.
Nalunk kulon helyiseg a ketto.
Nem tudom elkepzelni, hogy cipelem at pl. a nyers hust, lisztet, zsemlemorzsat, felvert tojast... Raadasul uveg etkezoasztal van, amin nem tudok klopfolni. :(
A mikrót és a kávéfőzőt tenném máshová és a pultot jól ki tudnád használni. Vannak kisebb nyújtó deszkák, azt fel lehet rá tenni, ha kell. A hús kiklopfolást úgy oldom meg, hogy a vágódeszka alá konyharuhát teszek és a húst nejlon alatt verem ki.
Mikrót be lehet telepíteni faliszekrénybe is, megfelelő magasságú polcra betéve. Amikor használod, kinyitod a az ajtót és használod, aztán becsukod.Helyet takarítasz meg. Szintén praktikus megoldás, ha nem használsz sok fazekat. Csak 1-2 rozsdamentest. A falon lehetnek szabad polcok, ezekre is lehet pakolni.
Szerintem is nyugodtan átmehetsz az étkezőbe.
Vagy egy gyúródeszkát rátehetsz a mosogatóra, olyat, amelyik nem billen le, és azt is használhatod munkafelületnek.
A kávéfőzőnek és a mikrónak nem tudtok kicsit feljebb egy polcot felfúrni? Máris felszabadulna a pult.
Marad a konyhaszekreny also resze, amirol szukseg eseten elrakodsz.
Nekem is volt valamikor 4 m2-es konham, amin volt 3 ajto, egy gaztuzhely es egy mosogato.
Esetleg meg a gurodeszka johet zamityasba.
Edenyek egymasba teve, csak az legyen elol, amire feltetlenul szukseg van.
Uj lakasba koltoztunk, ahol egy kis konyha van, kulon etkezovel.
Tanacsokat szeretnek kerni olyan emberektol, akiknek van tapasztalata, otlete.
A konyhaban van a huto, egy pult - amit szinte teljesen elfoglal a mikro es a kavefozo -, a gaztuzhely, es a mosogato.
2-2 konyhaszekreny alul-felul.
Egyik problemam, hogy nem fernek el bent a fazekak. Ti hova teszitek? En a spajzra gondoltam, de akkor oda kell meg egy polc, es igy is eleg kicsi a hely.
A masik, hogy oldjatok meg a klopfolast, panirozast, teszta kinyujtasat, vagy barmit, amihez helyre lenne szukseg?
Lehajthato asztalnak nincs hely, mert eppen hogy meg lehet fordulni bent.